Alcalà-Alcossebre amplia uns serveis de Salvament i Socorrisme que començaràn demà

990

A partir de demà 1 de juny, es posaran en marxa els serveis de vigilància a les platges de Carregador, Les Fonts, Romana, Moro i Manyetes

Actualitat Diària

El servei de Salvament i Socorrisme de les platges d’Alcossebre, que presta Creu Roja, es posa en marxa demà dissabte 1 de juny. Com a novetat, s’ha ampliat la temporada ja que s’estendrà fins al 30 de setembre, quan en anys anteriors finalitzava el 15 de setembre, a totes les platges excepte Moro i Manyetes que es mantenen les dues primeres quinzenes de setembre. L’horari es perllonga des de les 11.00 hores fins a les 20.00 hores, tots els dies de la setmana durant els mesos de juliol i agost, una hora més que en anteriors temporades. Al juny i setembre, l’horari finalitza a les 19.00 hores. Les platges en què es presta el servei són les Fonts, Carregador, Romana, Moro i Manyetes. Els horaris es poden consultar en els panells informatius de cadascuna de les platges, així com les analítiques mediambientals.

Perquè les platges estiguen en condicions de cara a l’inici de la temporada, s’han instal•lat noves passarel•les, rentapeus i dutxes. Les zones per a persones de mobilitat reduïda, que compten amb cadires de bany amfíbies, banys i vestidors adaptats i zones de descans, estaran a punt el 15 de juny.

La regidora de Turisme en funcions, Alejandra Roca, ha assenyalat que “comptem amb un horari de servei de vigilància amb un horari ampliat en el qual s’ha intentat recollir els suggeriments i demandes dels usuaris de les nostres platges” i recomanava que “se seguisquen sempre les indicacions del servei de salvament i socorrisme, respecte a les condicions de bany, per a més seguretat dels usuaris”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací