Alcalà-Alcossebre oferta quatre llocs d’auxiliar d’ajuda a domicili i assistent domiciliari

582

Els interessats hauran de presentar les sol•licituds en el registre general de l’Ajuntament els dies 2, 3 i 4 de setembre i estar inscrits en el Servef

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, a través del XXIV Pla d’Ocupació, contractarà quatre persones en situació de desocupació per a desenvolupar les funcions de tres auxiliars d’ajuda a domicili i un assistent domiciliari. Els quatre contractes tenen una durada de 12 mesos, amb tres jornades a temps complet (36,35 hores) i una a temps parcial (29 hores). En el cas de l’ajuda domiciliària, es preveu la continuació del reforç i millora a persones incapacitades o majors dependents en col•laboració amb els treballadors municipals encarregats del servei, atenent les necessitats a nivell domèstic, personal i de suport que es presenten. En el cas de l’assistent domiciliari, realitzaran funcions d’acompanyament a persones majors no dependents, en el cas d’eixides per a qüestions mèdiques; supervisió de presa de medicaments i proporcionar companyia, entre altres funcions.

Les persones interessades hauran de presentar les sol•licituds en el registre general de l’Ajuntament d’Alcalà de Xivert els dies 2, 3 i 4 de setembre i han d’estar inscrits en el Servef. Les bases i documents a presentar poden consultar-se i descarregar-se de la SeuElectrònica, a través de la web municipal.

Com en tots els successius Plans d’Ocupació que convoca l’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre, “el nostre objectiu és facilitar l’accés a l’ús de persones que es troben sense treball i, al mateix temps, que puguin desenvolupar una ocupació laboral que beneficiarà al municipi i que, en aquest cas, és atendre els nostres veïns i veïnes que necessiten un suport especial”, ha destacat l’alcalde Francisco Juan.

D’altra banda, l’Ajuntament també ha convocat una beca de millora de l’ocupabilitat per a persones desocupades i que compten amb formació reglada per a fer tasques de caràcter administratiu. La beca està dotada amb 950 euros bruts mensuals i una jornada laboral de 36,25 hores i sis mesos de durada del contracte. Per a presentar-se és requisit comptar amb la titulació corresponent a Batxiller, Cicles Formatius de Grau Superior en Administració i Finances, en Assistència a la Direcció o equivalent.

Les sol•licituds hauran de presentar-se els dies 1, 2 i 3 de setembre en el Registre de l’Ajuntament i les bases i documents a presentar poden consultar-se i descarregar-se de la Seu Electrònica, a través de la web municipal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací