Alcalà-Alcossebre construirà un nou parking gratuït entre les platges del Carregador i Romana

792

S’ha arribat a un acord amb una empresa constructora que cedeix gratuïtament el solar per habilitar-lo com a aparcament

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre s’ha arribat a un acord amb una empresa constructora per a la cessió gratuïta d’un terreny situat entre les platges del Carregador i Romana, per tal de destinar-lo a aparcament gratuït. La idea naix de la necessitat d’incorporar un nou espai destinat a l’aparcament de vehicles, prop de la zona de platja. Aquesta actuació és paral•lela a les accions de posada en valor i millora de la primera línia de platja a Alcossebre, des de la zona del far fins Capicorb, amb actuacions recents com la construcció d’un espai ciclopeatonal al passeig del Carregador, una zona de vianants i una altra de carril bici a l’entorn del Campament Jaume o la millora del paviment en tot el recorregut del Sender Litoral, que ha suposat fer-ho totalment accessible.

“Hem anat millorant sobretot la primera línia de platja, donant prioritat a vianants i bicicletes, de manera que també cal aportar solucions perquè les persones que es desplacen fins a la platja en cotxe puguen aparcar”, ha explicat l’alcalde Francisco Juan.

Les obres de condicionament del solar començaran en breu ja que està previst que puga entrar en funcionament en les dates de Setmana Santa. El terreny es desbrossarà, s’anivellarà i es senyalitzaran les places. Segons estudis tècnics, podrien cabre fins a 100 vehicles.

Per part del consistori, s’ha agraït la col•laboració de l’empresa a l’estar disposada a cedir el solar mentre no es construisca.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací