Alcalà-Alcossebre prepara una edició de l’Escola d’Estiu amb més activitats a l’aire lliure i donant prioritat a la conciliació familiar

769

Es limitaran les places ofertes prioritzant la matrícula per a xiquets i xiquetes empadronats en el municipi i els pares del qual siguen treballadors en actiu

Actualitat Diària

La Regidoria d’Educació d’Alcalà-Alcossebre posa en marxa la Escola d’Estiu d’Alcalà-Alcossebre 2020 tenint en compte la necessitat d’adoptar mesures especials a causa de la crisi sanitària provocada per la pandèmia de Covid-19.

Per aquest motiu, es limitaran les places ofertes prioritzant la matrícula per a xiquets i xiquetes empadronats en el municipi i els pares del qual siguen treballadors en actiu amb horari laboral que coincideixi amb l’horari de la Escola d’Estiu. Les famílies interessades podran realitzar la inscripció lliurant la fulla, que pot descarregar-se de la web municipal, del 15 al 19 de juny en el Registre de l’Ajuntament d’Alcalà i Oficines Municipals de Alcossebre. A l’hora de formalitzar-la, ha d’aportar-se documentació que acredite que els progenitors o progenitor/a estan en actiu, especificant l’horari de treball.

La Escola d’Estiu se celebraràde l’1 de juliol al 14 d’agost, en horari de 10.00h a 13.00h, ambpossibilitatd’horari especial de 8.00h a 10.00h i de 13.00h a 14.00h, buscant sempre facilitar al màxim la conciliació laboral i familiar. Elspreusvariendepenent del nombre de setmanes, nombre de germans i horaristriats. Els CEIPs La Mola i Lo Campanar i els CESAL d’Alcalà i Alcossebre seran els emplaçaments i com a mesures de seguretat es garantirà que hi haja un monitor cada deu xiquets/es, espais i materials diferenciats per cada grup, desinfecció i aplicació d’hidrogels, mantenir la distància de seguretat i donar prioritat a les activitats a l’aire lliure i de tipus esportiu.

“El nostre objectiu serà proporcionar un espai lúdic i divertit, amb totes les mesures de seguretat i higiene, i sent conscients que enguany és necessari limitar les places i que siguen els fills i filles de les famílies que estan treballant les que tinguin prioritat”, ha explicat la regidora d’Educació, Selene Blázquez, recordant “la dificultat per a la conciliació que ha suposat per a aquestes famílies estar tants mesos sense educació presencial als col•legis”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací