Martí anima al turista nacional a gaudir de les seues vacances a l’interior de Castelló

657

Els treballs desenvolupats pel Consorci Provincial de Bombers i l’àrea del Parc Mòbil han permés que la Font de Baños “lluïsca com mai”

Actualitat Diària

El president de la Diputació de Castelló, José Martí, ha animat als turistes nacionals a apostar aquest estiu per l’oferta turística de la província, “que és capaç de conjuminar en una mateixa província l’oferta de sol i platja de la costa amb un interior d’una qualitat insuperable”. Un exemple d’això és Montanejos, “una de les joies de la Comunitat Valenciana, que està perfectament preparada per a oferir un destí espectacular amb les mesures sanitàries adequades”.

José Martí ha visitat aquest matí, al costat de l’alcalde de Montanejos, Miguel Sandalinas, i el diputat provincial de Bombers, Abel Ibáñez, l’enclavament turístic de la Font de Baños, en la qual els treballs desenvolupats pel Consorci Provincial de Bombers i l’àrea del Parc Mòbil han permés que “lluïsca com mai”, segons ha reconegut l’alcalde, amb una inversió que ronda els 18.000 euros.

José Martí, després de recórrer la zona, s’ha mostrat contundent en assenyalar que “estar en un lloc com Montanejos ens ve bé per a recordar que enguany, amb les dificultats que travessa el sector turístic per la pandèmia, no fa falta anar-se al Carib per a gaudir de l’estiu”, en assenyalar que “la província de Castelló ho té tot”.

Martí, turista nacional, vacances, interior, Castelló

A Montanejos “tenim una platja continental sense parangó, una joia en la qual, en un any realment difícil, la Diputació ha realitzat una important actuació perquè es puga oferir a l’estiuejant un exemple del magnífic interior que tenim”, assenyala Martí, qui insisteix que la Diputació ha de ser el suport dels municipis, i en aquest cas dels turístics, en un any realment complicat”.

Per part seua, l’alcalde de Montanejos, Miguel Sandalinas, assegura que “no tenim més que paraula d’agraïment per al treball del Consorci de Bombers i del Parc Mòbil de la Diputació perquè el nostre municipi, l’any de la Covid-19, oferisca al visitant un bany pletòric de salut i de benestar”.

Sandalinas recorda que, en haver sigut aqueixa primavera un any de moltes pluges, “es va haver d’obrir el pantà per temes de seguretat, la qual cosa va provocar que ens deixaren el riu ple de fang, amb tots els cordons de pedra inexistents i les platges desaparegudes”. Malgrat tot,”el treball que ha fet ací la Diputació ha sigut sens dubte espectacular perquè Montanejos no sols torna a lluir sinó que ho fa amb més lluentor”.

Segons l’alcalde, “era fonamental per a nosaltres que les instal·lacions estigueren adequades, més si cap en un any complicat on cal complir més exigències sanitàries i distanciament social, gaudint del bany com toca, i podem dir que l’hem aconseguit i que el turista pot apostar per Montanejos com a destí segur aquest estiu”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací