Toledo (PP) diu que fa un any que Rafa Simó va assegurar actuar en el Camí la Ratlla, però encara no té garantit el seu finançament

973

El portaveu adjunt del Grup Municipal Popular a l’Ajuntament de Castelló critica la gestió

Actualitat Diària

El portaveu popular adjunt del Grup Municipal Popular a l‘Ajuntament de Castelló, Sergio Toledo, evidència les contradiccions del govern municipal -format per PSOE, Compromís i Podemos-, “que acaben destapant les seues pròpies mentides”, diu. I recorda que fa un any, el regidor d’Urbanisme, Rafa Simó, va assegurar que ja estaven treballant en una actuació del Camí la Ratlla per a millorar la seua seguretat, “però la realitat és que ni tan sols tenen garantida el seu finançament quan l’alcaldessa ix un any després dient que recorrerà a la Diputació Provincial perquè costege l’obra”, assenyala.

Per a Toledo, aquest últim anunci de l’alcaldessa socialista, “destapant la seua incapacitat d’escometre millores en la xarxa viària, especialment en el Camí la Ratlla, un dels eixos més utilitzats pels castellonencs en els seus desplaçaments cap a la costa, només ens porta a pensar que tornem a una legislatura més de xerrameca i anuncis només de boca. Amparo Marco i Rafa Simó han tornat a vendre la pell de l’ós abans de caçar-lo, per a desgràcia de tots els castellonencs”.

A més, aquesta petició a la Diputació arriba en el pitjor moment. “L’alcaldessa demana diners per a una obra ‘supramunicial’ – segons diu-, just quan el president de la Diputació, Josep Martí, acaba d’anunciar que la institució provincial ha deixat de ser ‘supramunicipal’, donant prioritat als municipis més xicotets”, recorda Toledo.

Els populars insisteixen que fa quinze dies, la seua formació denunciava un any sense els avanços promesos en el Camí la Ratlla. L’edil d’Urbanisme, Rafa Simó va assegurar al juliol de l’any passat, davant una moció del PP que demanava millores en matèria de seguretat, que ja estava treballant en això, sense avançar projecte ni terminis sobre aquest tema. “Es confirma que les seues declaracions van ser un altre intent d’eixir-se per la tangent anunciant el que no tenien lligat, perquè si no, no s’entén aquesta petició que llança l’alcaldessa Amparo Marco a la Diputació Provincial”, aclareix l’edil popular.

Aquesta carretera és una de les més utilitzades per unir la CV-149, el camí Serradal i l’avinguda Ferrandis Salvador, i presenta problemes de seguretat. Els veïns vénen reclamant millores per a condicionar-la, no obstant això, al cap d’un any segueixen els mateixos sots, les mateixes corbes, la mateixa vegetació sense manteniment…etc.

Al juliol de 2018 el PP proposava endreçar i garantir la seguretat del trànsit, tant rodat com amb bicicleta, eliminant els trams de major perillositat, incorporant enllumenat públic i eliminant el pal elèctric que actualment envaeix la calçada. “Presentem la moció al Ple perquè just era el moment en què s’havia anunciat la solució tècnica als problemes d’inundabilitat en la Quadra de Santiago”, assenyala Toledo, però no va prosperar amb el vot en contra del govern municipal.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací