Agraïment de les forces de seguretat de Vila-real amb material sanitari per part de l’Associació Cultural Islàmica

812

Ha entregat un total de 3.000 màscares quirúrgiques i tres caixes de gel hidroalcohòlic per a Policía Local, Nacional i Protecció Civil

Actualitat Diària

La regidora de Seguretat Ciutadana, Silvia Gómez, la regidora de Relacions Institucionals, Noelia Samblás, i el comissari principal cap de la Policia Local de Vila-real, José Ramón Nieto, han rebut hui a representants de l‘Associació Cultural Islàmica per al Diàleg i la Integració de Vila-real els qui han realitzat una donació de material de protecció i desinfecció per al seu ús per part dels cossos de Policia Local, Policia Nacional i Protecció Civil.

L’associació ha entregat en les dependències de la Prefectura de Policia Local un total de 3.000 màscares quirúrgiques i tres caixes de gel hidroalcohòlic com a mostra d’agraïment al treball que realitzen aquests cossos de seguretat i per a contribuir al fet que puguen continuar treballant amb totes les mesures de prevenció per la COVID-19.

Les regidores Silvia Gómez i Noelia Samblás, així com el responsable de la Policia Local, han agraït el gest de l’Associació Cultural Islàmica i han destacat la labor que aquest col·lectiu realitza per la integració i la convivència a la ciutat. “Estem molt agraïts per aquesta contribució de material per als nostres agents i voluntaris de Protecció Civil”, ha remarcat Silvia Gómez. Després del lliurament del material, l’Associació Cultural Islàmica ha oferit també als responsables municipals i als agents de la Policia Local el tradicional te àrab amb dolços.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací