Adjudiquen les obres de la segona fase del col·legi Cervantes-Dualde de Betxí i les obres començaran en juliol

928

Suposarà la millora integral de l’edifici Ferrandis Irles que es el més antic del centre educatiu

Actualitat Diària

La reforma del col·legi Cervantes-Dualde de Betxí continua a bon ritme i seguint els terminis establerts en la fulla de ruta de l’equip de govern local.  En este context, i a punt de finalitzar la construcció del gimnàs de la Fase I, s’acaben d’adjudicar les obres de la segona fase, que suposarà la millora integral de l’edifici Ferrandis Irles, el més antic del centre educatiu.

L’empresa Víctor Tormo Construcciones S.L. de Xàtiva ha guanyat el concurs en què han participat un total de tretze empreses de bona part del territori valencià, andalusia i Madrid.  El projecte s’executarà finalment per un import total 343.000€, després que s’haja fet una baixa de vora el 25%.  El projecte inclourà la restauració dels banys, la renovació de tota la infraestructura elèctrica, el canvi de les finestres, la instal·lació d’aparells de refrigeració i la millora de les façanes.

L’alcalde de la localitat, Alfred Remolar, ha apuntat que “en els pròxims dies acabarem de tramitar tota la burocràcia i esperem que a principis de juliol ja comencen els treballs de reforma”.  A més a més, el primer edil ha manifestat que “si tot va bé, les obres poden estar finalitzades a l’octubre i, per tant, els alumnes ja podran estrenar les noves instal·lacions al llarg del pròxim curs”.

L’equip directiu del centre ha planificat amb antelació els treballs de la Fase II, de manera que alguns grups afectats pels treballs començaran les classes en l’edifici adjacent, a l’espera del posterior trasllat una vegada finalitzades les obres.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací