Generalitat reengega ‘A la mar 2020’ dins del programa d’activitats nàutiques d’estiu

708

Al règim d’internat, a Borriana s’ajusta al nombre màxim permés i se suprimeix a per als participants a l’Escola de la Mar de Benicàssim

Actualitat Diària

La Direcció General de l’Esport i l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ) han aprovat un protocol d’obertura de les Escoles de la Mar de la Generalitat Valenciana, per al Programa lliure d’estiu dins de la campanya d’activitats nàutiques de la Generalitat ‘A la mar 2020’ amb motiu de la pandèmia Covid-19.

L’obertura de les Escoles de la Mar de la Generalitat, en relació amb la Covid-19, es fa basant-se en el protocol sanitari per a l’exercici d’activitats de temps lliure i oci educatiu de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública, i les directrius i recomanacions en instal·lacions nauticoesportives i activitats nàutiques de l’Institut per a la Qualitat Turística Espanyola (ICTE) i el Ministeri de Sanitat, i la resta de normativa aplicable.

Les inscripcions s’hauran de fer exclusivament en línia a través de la pàgina web escolesdelamar.gva.es a partir de les 10.00 hores del dia 23 de juny de 2020. En aquesta pàgina web s’aniran actualitzant totes les informacions.

D’acord amb la resolució publicada en el ‘Diari Oficial de la Generalitat Valenciana’ (http://www.dogv.gva.es/datos/2020/06/18/pdf/2020_4557.pdf), l’oferta setmanal de places i activitat s’adequarà a les necessitats i material, complint amb els percentatges d’ocupació que s’establisquen per les autoritats sanitàries. Així mateix, les modalitats i embarcacions s’adaptaran al compliment de les condicions i normativa sanitària.

Quant al règim d’internat, a l’Escola de la Mar de Borriana s’ajusta al nombre màxim permés i se suprimeix a l’alberg Argentina de l’IVAJ per als participants a l’Escola de la Mar de Benicàssim.

Així mateix, les persones participants presentaran una declaració responsable sobre la seua salut en els 14 dies previs a l’inici de l’activitat i que no han estat en contacte estret amb alguna persona amb símptomes de Covid-19, així com el consentiment i acceptació de les condicions de participació i compromís amb les mesures d’higiene i prevenció.

El Programa lliure d’estiu, de la campanya d’activitats nàutiques de la Generalitat ‘A la mar 2020’, està dirigit a l’aprenentatge i difusió dels esports nàutics i al coneixement, conservació i respecte del medi marí, amb especial atenció als i les joves.

Tota la informació es troba disponible també en escolesdelamar.gva.es.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací