Activen un operatiu especial el cap de setmana en les àrees comercials de l’Horta Sud

391

Actualitat Diària

La Policia de la Generalitat està realitzant des d’aquest dijous inspeccionis en l’àrea comercial situada en els termes municipals de municipis de l’Horta Sud davant la previsió d’una gran afluència de públic amb motiu de la festivitat de Sant Vicent a la ciutat de València.

Durant el cap de setmana realitzaran visites informatives en botigues de diferents àrees comercials de la Comunitat Valenciana, per a garantir el compliment dels aforaments, la distància de seguretat, així com, recordar l’empleno dels horaris, en coordinació amb els cossos de seguretat de l’Estat i les policies locals dels municipis afectats.

La Policia de la Generalitat visita les botigues d’aquestes zones comercials per a supervisar que s’extremin les mesures requerides pel Consell davant l’agreujament de la Covid-19.

Entre altres actuacions, els agents comproven que hi hagi suficients mesures de control d’aforament tant en els aparcaments com en l’accés als edificis. També supervisen tota la señalítica, confirmant que els establiments destaquen la necessitat de portar ben posada la màscara i de mantenir la distància, el límit d’aforament i els nous horaris, sobretot, de tancament, és a dir, a les 18 hores.

També supervisen que s’hagi reforçat la vigilància per part dels comerços de totes aquestes mesures a l’interior de les instal·lacions.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací