La temporada de l’Abonament d’Arts Escèniques amb més comèdia i nivell torna a Vila-real de febrer a abril per 40 euros

1022

Cultura vol rebassar els 300 abonats amb ‘Eloísa està debajo de un almendro’, ‘Sepaure-vos junts’, ‘Lazarillo, el hambriento’, ‘El Nom’ i ‘La jaula de grillos’ 

Actualitat Diària

L’Abonament de les Arts Escèniques aterra en 2019 amb una primera temporada amb marcat to de comèdia i cinc obres de primer nivell que es representaran a l’Auditori Municipal Músic Rafael Beltrán Moner entre els mesos de febrer i abril, per 40 euros. El regidor de Cultura, Eduardo Pérez, ha presentat l’abonament de temporada, amb peces arribades des de Madrid, Vila-real i València, amb les quals es persegueix depassar la barrera dels 300 abonats, actualment hi ha uns 395.

Captura de pantalla 2019-01-24 a las 21.36.02La programació obrirà amb ‘Eloísa està debajo de un almendro’, que es representarà el 9 de febrer. Un
clàssic de Jardiel Poncela, un dels grans noms del teatre espanyol, que precedirà en l’escena vila-realenca a l’obra valenciana ‘Sepaure-vos junts’ (16 de febrer). Li seguirà en el calendari cultural ‘Lazarillo, el hambriento’ (9 de març), una producció de la companyia local Teatro de la Resistencia, que adapta el clàssic anònim per a posar el focus en la diferència entre picardia i maldat. ‘El Nom’, de Matthieu Delaporte i Alexandre de la Patellière, arribarà a l’Auditori Municipal el 16 de març, avalada per l’èxit de crítica i públic a tot el món. Tanca el cartell teatral del trimestre ‘La jaula de grillos’ (6 d’abril), versió teatral del film de Mike Nichols de 1996. Totes les funcions seran a l’Auditori a les 20.30 hores.

El període de renovació d’abonaments s’obrirà del 28 de gener a l’1 de febrer de matí de 10.00 a 14.00 i els dimecres de 16.30 a 19.00, mentre que les noves inscripcions o possibles canvis de butaca es tramitaran del 4 al 7 de febrer a les oficines de l’Auditori Municipal. Els interessats a assistir a les obres sense tindre l’Abonament poden comprar les entrades de cada espectacle per preus que van dels 12 als 18 euros.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací