À Punt ofereix en directe la recepció als Reis d’Orient a Vila-real, Benidorm i Alcoi

476

Actualitat Diària

À Punt ha preparat per a la vesprada del dimarts 5 de gener una programació molt especial pensada per als menuts de la casa mentre ses Majestats els Reis d’Orient arriben a la Comunitat Valenciana. A partir de les 16:00 hores s’estrena la pel·lícula Belle i Sebastian.

A les 17:30 hores, els Reis d’Orient arriben a À Punt i amb ells presentarem les novetats de La Colla per a l’any que ve en una recepció molt especial i a continuació comença el festival Feretes i cançonetes 2021 dins del cicle Menut Palau del Palau de la Música de València.

A partir de les 19:00 hores, els xiquets podran gaudir per À Punt de la recepció en directe de ses Majestats els Reis d’Orient, que arribaran acompanyats del patge Miquel, de la missatgera Caterina, de la Dolça… i de la resta del seu seguici, ben carregats de regals i d’il·lusió per a convertir la vesprada en màgica. Gaudirem amb Melcior, Gaspar i Baltasar d’una vespra de Reis diferent, però amb les mateixes emocions de sempre.

Nadal no seria una festa completa sense una miqueta de màgia. Vila-real, Alcoi i, finalment, Benidorm, seran les parades d’una ruta amb els il·lusionistes de Magnífics, Nacho Diago i Rubén Aparisi, en un programa que ens deixarà bocabadats.

La gran final de ‘Rosquilletres’, en el ‘prime time’ del dia de Reis

 El dimecres 6 de gener, en el prime time, posarem fi a les vacances escolars amb la gran final del concurs Rosquilletres. A partir de les 22:00 hores, els 18 membres dels sis equips classificats al llarg de la temporada competeixen individualment per a esdevindre el millor lletrejador o la millor lletrejadora de la Comunitat Valenciana. Hi participen l’IES Serra d’Espadà, d’Onda; el Col·legi Carmelites, de Gandia; l’IES Mare Nostrum, d’Alacant; l’IES Josep Segrelles, d’Albaida; l’IES l’Alcalatén, de l’Alcora; i el Col·legi Hernández, de Castelló (Ribera Alta).

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací