A partir de 2020 es podrà viatjar a Viena des de l’Aeroport de Castelló

793

Francesc Colomer destaca que la ruta “afavorirà l’arribada de turistes austriacs, un mercat caracteritzat pel seu elevat poder adquisitiu

Actualitat Diària

La societat pública Aerocas ha acordat hui adjudicar i prosseguir amb el procés de contractació de l’oferta presentada per l’aerolínia Wizz Air per operarà una nova ruta a Viena a partir de 2020 amb una duració de tres anys.

El Secretari Autonòmic de Turisme i president d’Aerocas, Francesc Colomer, ha detallat que la proposta contempla una connexió entre Castelló i Viena que funcionarà durant 22 setmanes, entre juny i octubre, amb dues freqüències, en dilluns i divendres.

La Ruta estarà vigent durant els exercicis 2020, 2021 i 2022. La previsió de l’aerolínia és d’uns 17.000 passatgers en cada una de les tres anualitats.

Francesc Colomer ha manifestat la seua satisfacció amb l’adjudicació de la nova ruta “ja que connectarà Castelló amb una capital europea històrica i afavorirà l’arribada a la província de turistes austriacs, un mercat emisor caracteritzat pel seu elevat poder adquisitiu”.

Colomer ha detallat wue en 2018 la Comunitat Valenciana va rebre a 55.131 turistes procedents d’Austria amb un increment del 71.6% respecte a l’any anterior. D’altra banda el nombre de viatgers austriacs que es va allotjar en estbliments hotelers de la Comunitat va augmentar en un 7.1%.

El director d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, ha destacat que les operacions es reqlitzaran amb avions Airbus A321, amb una capacitat de 230 places, “superior acla que sol ser habitual en les rutes regionals europees”.

Bernat ha explicat que la nova adjudicació d’Aerocas s’emmarcarà en la segona campanya del pla de posicionament de l’Aeroport de Castelló en els mercats turístics internacionals, que va eixir a licitació pública per captar les connexions amb un periode de vigència de tres anys.

Aquesta campanya es va estructurar en tres lots, amb operatives de diferent tipologia, adjudicant-se en una primera fase una ruta a Londres-Luton, ofertada per Wizz Air i una altra a Marsella, de l’Aerolínia Volotea.

Completada aquesta fase, Aerocas va acordar iniciar un procés negociador amb publicitat per adjudicar el lot que va quedar vacant. Aquest procés ha finalitzat amb l’adjudicació de la ruta de Viena proposada per la companyia Wizz Air, que ara deu cumplimentar tots els tràmits fins a formalitzar el contracte.

El director general d’Aerocas ha mostrat la seua satisfacció amb el resultat del procés “ja que hem sigut capaços de cobrir tots els lots de manera que l’aeroport incorporarà a partir de 2020 tres noves connexions per un periode de tres anys”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací