Una cursa 5K nocturna travessarà el paratge de l’Ermita de Vila-real el 6 de juliol de mà de Creu Roja

La inscripció costa set euros per a adults i gratuïta per a xiquets i pot fer-se en botigues i online, i els concursants obtindran un bitllet del Sorteig d'Or

905

La carrera tindrà com a lema ‘Si formes part, pren part’ i eixirà a les 22.15 hores del pàrquing del Termet de l’Ermita. La inscripció, amb un preu de set euros per a adults i gratuïta per a xiquets, pot fer-se en diverses botigues de la localitat i online, i els concursants obtindran un bitllet del Sorteig d’Or de Creu Roja del dia 17

Actualitat Diària/S.N.

Nova cita per als més esportistes i els que no ho són tant a Vila-real, ja que la fi d’aquesta prova és solidari que es combinarà amb esport, festa,  piscina, fitness, cursa infantil i menjar fresc i ric.

La cursa ofereix una senzilla fórmula per a ajudar als que més ho necessiten i és que aconseguir que els bolets del Sorteig d’Or de Creu Roja que se celebra el 18 de juliol a Palma arriben al major número de gent possible és l’objectiu principal d’aquesta carrera solidària, ja que posterior recaptació de fons permetrà poder dur a terme les activitats que es realitzen des de l’assemblea local de l’entitat,

I sobretot la possibilitat d’optar al premi del Sorteig d’Or de Creu Roja que se celebra el 18 de juliol a Palma, ja que amb la inscripció s’obté un bitllet. La carrera tindrà com a lema ‘Si formes part, pren part’ i eixirà a les 22.15 horas del pàrquing del Termet de l’Ermita de Vila-real.

64320818_1263543030472977_1058507940073308160_oDiversos establiments de la ciutat com Pastisseria La Plaça, La Bresca, El Pilar o Forn de pà Masianet garantiran l’avituallament als corredors.

Les Inscripcions estan obertes a les botigues Esports Eva, Esport 2 i A1F Sport i on line fins al 3 de juliol

La inscripció té un preu de set euros i la carrera infantil, serà gratuïta

Les inscripcions i recollida de dorsals tindran lloc el 5 de juliol de 18.00 a 20.30 en la Plaça La Vila i també el dia 6 fins a una hora abans de la carrera, no obstant això Creu Roja no garanteix que queden samarretes si es realitza la inscripció moments abans de la carrera, però sí un cupó de la loteria. Cal destacar que la cursa infantil començarà a las 20.00 i l’adulta a les 22.15. 

Categories 

Carrera infantil 

8-13 anys

Carrera absoluta 

Absoluts Junior de 14 -17

Sènior: 18-35

Veterà A: 36-45

Veterà B: 46-55

L’ entrega de premis carrera infantil es preveu a les 21:45, just amb l’inici de la categoria adulta, hi haurà una Master Class Fitness M’Activa i es preveu que els trpfeus de la carrera absoluta es lliuren a les 23.45.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací