Els ‘xiringuitos’ de Borriana es preparen per a obrir les seues portes aquest dissabte, un mes més tard de l’habitual

797

El consistori assumirà el pagament dels quals depenen de Costas i suspendrà la taxa d’ocupació a tots els situats en la zona marítima

Rafa Mezquita//Actualitat Diària

Com succeirà en altres municipis de la província de Castelló, els quiosquets situats en el litoral de Borriana obriran a partir del dissabte. Els establiments ja ho anunciaven a través de les seues xarxes socials i aquest matí ho ha confirmat l’alcaldessa Maria Josep Safont.

D’aquesta manera, segons la munícip obriran tots. Tant els que es troben en zones de titularitat municipal, tant els que es troben en terrenys que pertanyen a la Direcció General de Costas. D’aquesta manera, el consistori es farà càrrec de la taxa que els fa pagar el Govern perquè cap d’ells haja de fer front a aquest pagament i “estiguen tots en igualtat de condicions per l’assot de la pandèmia”.

En aquest any marcat pel coronavirus tot s’ha vist molt retardat. Alguns d’aquests negocis aprofitaven el bon temps per a obrir a la fi de maig, amb la qual cosa en 2020 han vist retardada la seua activitat un mes. Un dels més famosos és el Berenador Manolo, que ja rep reserves per a aquestes pròximes setmanes des de fa uns dies. Com en tot, hauran de complir amb les normes de seguretat, desinfecció d’espais i distància social entre taules. A més, en els quals compten amb pista de ball queda totalment prohibit ballar.

Bus de la marxa

El consistori estudia ara un pla de Mobilitat amb el bus de la marxa, que reduiria els seus horaris, i que connectaria la ciutat amb la costa per a afavorir l’hostaleria en el litoral. A més, també es troba en estudi l’ampliar el seu recorregut a altres municipis de la Plana Baixa, com Vila-real, Nules i Les Alqueries.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací