La Generalitat Valenciana destinarà 85.000 euros en suport a la promoció de l’oci i el turisme valencià

588

Està prevista la participació en fires, congressos, demostracions i gales de turisme tant nacionals com internacionals

Actualitat Diària

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació d’Oci, Turisme, Joc, Activitats Recreatives i Indústries Afins de la Comunitat Valenciana (Fotur) per a la realització d’accions promocionals dels productes d’oci i turisme de la Comunitat Valenciana durant 2020.

A través d’aquest acord, la Generalitat destinarà 85.000 euros en suport a la promoció de l’oci i el turisme com a valor d’identitat cultural i potenciació de la despesa mitjançant actuacions directes als professionals del sector, usuaris i turistes que visiten la Comunitat Valenciana.

Mitjançant aquest conveni, està prevista la participació en fires, congressos, demostracions i gales de turisme tant nacionals com internacionals relacionades amb el sector de l’oci i el turisme.

Així mateix, mitjançant aquest conveni també es durà a terme una campanya de publicitat, esdeveniments, festivals i accions d’interés turístic, a més de publicitat en xarxes socials i màrqueting.

L’objectiu d’aquest conveni és promocionar el sector de l’oci de la Comunitat Valenciana com a valor d’identitat cultural, i potenciació del consum mitjançant actuacions directes als professionals del sector, usuaris i turistes que visiten la Comunitat.

Dins dels objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre ells els productes vinculats al turisme d’oci.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací