Xilxes tanca la passarel·la de la platja com a mesura de prevenció a l’espera de l’actuació de Costas

965

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Xilxes ha decidit tancar la passarel·la de la platja amb la finalitat de preservar la seguretat de les persones donat l’estat de deterioració en què es troba i davant la inoperància de Costas, organisme al qual se li ha requerit en diverses ocasions la seua actuació sobre aquest tema.

La mesura s’adopta aquest cap de setmana amb caràcter d’urgència atés que diumenge que ve 14 d’abril se celebra el Triatló de Xilxes, un esdeveniment multitudinari que aglutina a nombrós públic precisament en aquesta zona emblemàtica de Xilxes.

Fa més d’un any que l’Ajuntament va posar en coneixement de Costas el mal estat de l’estructura de la passarel·la per l’efecte del pas del temps. Recentment se li va tornar a comunicar la necessitat d’escometre una actuació en aquest sentit i es va remetre a la subdelegació del Govern un expedient detallat sobre l’estat de la instal·lació perquè al seu torn la traslladara a Costas. Encara que la resposta va ser positiva per part de la Subdelegació del Govern la demora en la presa de mesures efectives per part de Costas, que és l’organisme a qui competeix la reparació de l’estructura, no ha arribat hui dia.

Per aquesta raó, l’Ajuntament considera prudent tancar la passarel·la al públic mentre està a l’espera d’una actuació per part de la Direcció General de Costas que permeta tindre la instal·lació en perfectes condicions de cara al període estival.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací