Xilxes es prepara per a la temporada de bany amb l’adequació de les seues platges

630

En una primera etapa, la Direcció General de Costes s’ha encarregat de la reparació dels danys causats pel temporal Gloria

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Xilxes remata la posada a punt de les platges de Les Cases i El Cerezo amb l’objectiu que estiguen en un estat òptim per a acollir als banyistes de cara a l’inici oficial de la temporada de platges el dia 27 de juny.

El condicionament de les platges consisteix en dues fases. En una primera etapa, la Direcció General de Costes s’ha encarregat de la reparació dels danys causats pel temporal Gloria i la protecció de la zona de cara a nous temporals. S’han executat tasques en les esculleres, i s’ha obert un nou camí per a transitar cap al Sender Blau, la platja natural i el càmping.

En una segona fase, el consistori ha contractat la maquinària necessària per a escometre els treballs d’aplanament i millora de les platges. S’han iniciat les labors a la platja de Les Cases on es retirarà el cordó de pedra de la zona central i s’esbrossarà el terreny i posteriorment es procedirà a condicionar la platja de El Cerezo.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací