Xicu Costa dirigirà la Direcció Territorial de CaixaBank a la Comunitat Valenciana

546

Actualitat Diària

El Comitè de Direcció de CaixaBank ha proposat una nova estructura de Direccions Territorials en el marc del projecte de fusió amb Bankia.

Aquesta proposta haurà d’aprovar-se pel Comitè de Direcció en la seva futura composició, una vegada sigui efectiva la fusió després d’haver obtingut totes les autoritzacions reguladores i administratives necessàries. Es preveu que la fusió es materialitzi durant el primer trimestre de 2021 i que la integració tecnològica entre les dues entitats s’executi abans de finalitzar 2021.

Amb aquesta nova reorganització territorial, CaixaBank disposarà d’una estructura de 14 Direccions Territorials enfront de les 12 actuals.

La Direcció Territorial Comunitat Valenciana serà dirigida per Xicu Costa, que ja exerceix aquesta responsabilitat des de 2017.

Costa, nascut a Eivissa en 1966, és llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials per la Universitat de les Illes Balears, i diplomat en Alta Direcció per IESE.

Es va incorporar a CaixaBank en 1995 i des de llavors ha exercit diferents càrrecs directius en l’entitat, entre els quals destaca la seva labor com a Director d’Àrea de Negoci (2003) i, posteriorment, com a Director d’Empreses en diferents territoris (entre ells en la Com. Valenciana entre 2009 i 2012), així com Director Territorial de Balears (2014).

Així mateix, en aquesta reorganització, la Direcció Territorial Comunitat Valenciana comptarà amb les següents Direccions Comercials:

Dues Direccions Comercials Xarxa a càrrec de Beatriz Alventosa i Tomasa Rives.
Dues Direccions Comercials Xarxa Bankia a càrrec de Miquel Capdevila i Jaime Casas.
Direcció Comercial Empreses a càrrec de Felipe Pulido.
Direcció Comercial Banca Privada a càrrec de Gustavo López.
Direcció Comercial Banca Retail a càrrec de María Dolores Petit.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací