Wizz Air fa marxa enrere i interromp els seus vols des de l’Aeroport de Castelló a Viena, Katowice i Budapest

501

Actualitat Diària

Wizz Air fa marxa enrere i interromp els seus vols des de l’Aeroport de Castelló a Viena, Katowice i Budapest per a aquest estiu. La companyia al·lega falta de demanda derivada de la crisi del coronavirus, però avisa que tan sols es tracta d’un ajornament.

D’aquesta manera, segons la low cost hongaresa, aquestes rutes amb destinacions a països centreeuropeus es tornaran a reprendre en la pròxima temporada estival, és a dir, a l’abril de 2021.

La demanda d’aquestes connexions no arribava ni al 20% per la por de viatjar a l’exterior durant la pandèmia. Aerocas ha recolzat aquesta decisió a fi de garantir la seguretat dels viatgers i aprova aquest ajornament que tenia com a objectiu quan es van licitar les línies que fossin un impuls per a la infraestructura aèria de Castelló.

Per tant, difícil serà que aquest estiu el turisme de la província es vegi impulsat per ciutadans austríacs, hongaresos i polonesos, així com per ciutadans de la província que visitin aquests països per la por de volar encara existent després de la recent pandèmia i que encara es cobra uns quants casos.

D’aquesta manera, Wizz Air i Aerocas han decidit un ajornament i l’aerolínia operarà aquestes connexions en les tres pròximes temporades d’estiu, fins a octubre de 2023.

Rutes disponibles aquest estiu

Però Wizz Air no retirarà totalment la seva flota de de Castelló. La companyia manté operativa la seva connexió amb Londres Luton i Bucarest. Unes línies regulars que se sumen a les de Londres Santanted de Ryanair i la de Bilbao, gestionada per Volotea i estrenada dissabte passat per a potenciar el turisme nacional en aquest estiu tan complicat per al sector.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací