La volta al col·le porta amb si un increment del 10% en la despesa prevista per a les famílies

La despesa mitjana per xiquet en material escolar ascendeix a 204 euros enguany

992

La despesa mitjana per xiquet en material escolar ascendeix a 204 euros enguany

Actualitat Diària

Encarant la fase final de les vacances d’estiu, és moment per a començar a preparar tots els materials necessaris per al nou curs escolar que donarà començament el mes vinent de setembre. Tiendeo.com, companyia líder en serveis ‘drive-to-store’ per al sector retail, ha analitzat les principals tendències quant a planificació per a la volta al col·le per part dels espanyols, així com la previsió de despesa per a enguany.

204€ per xiquet per al material escolar del curs 2019-2020

Tenint en compte l’evolució de la despesa destinada a la volta al col·le obtinguda per Tiendeo durant els últims anys, es preveu un augment d’un 9,7% per a aquest 2019 aconseguint la xifra de 204€ de mitjana destinats a les compres de material escolar per a cada xiquet, excloent els llibres de text i electrònica.

Les motxilles són l’article més buscat

Sembla que no hi ha sorpreses entre els materials necessaris per a començar un nou curs. El producte més desitjat són les motxilles, que representen el 83% de les cerques totals de la plataforma en relació a la volta al col·le un mes abans de l’inici de les classes. En el podi se situen també altres dos clàssics, els estotjos i els quaderns, superant conjuntament les més de 1.600 cerques en la plataforma. Carpetes i bolígrafs tanquen el *TOP 5.

Els pares es preparen per a la volta al col·le la primera setmana de setembre

En termes de planificació, un 34% de les famílies espanyoles aprofita la primera setmana de setembre per a organitzar les compres escolars. Un altre 29% més previsor comença abans, durant la segona meitat d’agost, un moment en el qual bona part dels progenitors està encara de vacances pel que així resulta més agradable contrastar preus i promocions, i acudir a les botigues o grans magatzems.

De la mateixa manera que els espanyols busquen els millors preus i ofertes abans d’acudir a les botigues, bona part dels ‘retailers’ aprofita aquest moment comercial per a llançar catàlegs especialitzats en productes per a la volta al col·le i, segons aquesta anàlisi*, solen publicar-se just quan està tenint lloc aquesta planificació: l’última setmana d’agost.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací