Almenara amplia el personal municipal amb la contractació de 10 persones per a la brigada especial que treballarà durant les festes

509

Les persones interessades tindran fins al 30 d’agost per a presentar les seues sol·licituds

Actualitat Diària

L‘Ajuntament d’Almenara ha publicat les bases reguladores per a la contractació de 10 persones durant un mes a temps complet per a la creació d’una brigada especial d’ajuda en les pròximes festes patronals amb l’objectiu de fer tasques de muntatge, manteniment i neteja de vies públiques, infraestructures i edificis públics tant en els dies previs com durant i després dels festejos de la localitat.

La borsa de treball denominada Pla Extra Festes Patronals 2019 va a càrrec de la partida del Pla Extra del consistori, i a través d’ella es cobriran aquests 10 llocs de treball des del 9 de setembre fins al 8 d’octubre de 2019, amb un contracte temporal per obra o servei a jornada completa.

Les persones interessades hauran de presentar la pertinent instància i documentació requerida abans del 30 d’agost a les 14 hores a l’Ajuntament d’Almenara. Tota la informació necessària es podrà trobar tant en el consistori com també en les xarxes socials i web municipal. Les sol·licituds d’aquesta bossa s’utilitzaran exclusivament per a aquesta fi especial de festes, no quedant per a posteriors contractacions.

Una vegada conclòs el període de presentació de les sol·licituds, es realitzarà una única baremació atesos els criteris establits en el Pla Extra d’Ús del consistori. En aqueix moment s’avisarà de manera telefònica (dos intents) a 10 persones de la bossa per ordre de major a menor puntuació en la baremació.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací