L’aeroport de Castelló donarà formació a 60 pilots a través de la seua nova escola

El director d'Aerocas destaca que l'obertura d'una nova acadèmia s'emmarca en l'estratègia de diversificació de l'aeroport

652

El director d’Aerocas destaca que l’obertura d’una nova acadèmia s’emmarca en l’estratègia de diversificació de l’aeroport

Actualitat Diària

L’aeroport de Castelló ha estrenat aquest dilluns la nova escola de pilots de la companyia britànica Skyborne Airline Academy. Es tracta del segon centre de formació amb seu en la instal·lació aeroportuària castellonenca.

El director general d’Aerocas, Joan Serafí Bernat, i la directora de l’aeroport, Ivana Guinot, han donat la benvinguda a la primera promoció de cadets, tots procedents del Regne Unit, que s’han incorporat al programa d’entrenament per a l’obtenció de la llicència europea de transport de línia aèria.

El director d’Aerocas ha mostrat la seua satisfacció amb l’obertura de l’acadèmia de vol, “ja que reforça l’estratègia de diversificació de l’activitat de l’aeroport, porta aparellada la creació de llocs de treball altament qualificats i permet vincular les instal·lacions amb els futurs pilots i professionals del sector”.

Skyborne té previst acollir a uns 60 alumnes i alumnes en el seu primer any de funcionament a Castelló. Aquesta xifra s’incrementarà fins a 120 estudiants al cap de tres anys.

La companyia britànica basarà en el present curs quatre aeronaus model *Diamond DA40 i anirà augmentant gradualment la flota fins a aconseguir els 11 avions en el tercer any. En aqueix període de temps, l’empresa contempla incorporar a un total de 20 treballadors i treballadores a la seua plantilla a Castelló, entre instructors i personal d’operacions.

El director general delegat d’Skyborne, Ian Cooper, ha destacat que l’aeroport de Castelló i el seu entorn “ofereixen unes condicions magnífiques per a la realització dels entrenaments”. Per això, ha manifestat la intenció de la seua empresa “de créixer en els pròxims anys en aquest aeroport”.

Skyborne es converteix en la segona acadèmia de pilots que obri base en l’aeroport de Castelló. En l’actualitat, un centenar d’alumnes de l’escola Panamedia realitzen les seues pràctiques en les instal·lacions i l’empresa disposa d’un hangar per al manteniment d’aeronaus. A més, s’ha tancat recentment un acord amb l’escola de pilots Airpull Aviation, basada en Requena, per a la realització d’entrenaments en l’aeroport de Castelló.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací