Una delegació de Nules es desplaça a la ciutat francesa de Nyons pel vintè aniversari de l’agermanament

1342

Actualitat Diària

Una delegació de Nules es troba a Nyons per a participar en els actes commemoratius pel XX aniversari de l’agermanament entre les dues poblacions. En concret s’han desplaçat fins a la ciutat gal·la l’alcalde de Nules, David García; el regidor d’Agermanaments, Jaume Segura, i la segon tinent d’alcalde, Rosa Ventura, en representació de l’Ajuntament de Nules, a més de la Regina de la Vila, Laura Martí,  i les dames de la seua cort d’honor; la regina del barri de Sant Joan, Anna Bruno, i el president d’honor, Vicent Fortea; i la regina del barri de Sant Xotxim, Paula Abadía. També formen part de la delegació de Nules 34 músics de l’Associació Musical Artística Nulense que participaran en diferents actes.

“Hem volgut que aquests actes commemoratius tinguen una representació de les festes i la cultura del nostre poble ja que gràcies al compromís de les diferents associacions i organitzacions culturals, socials i esportives l’agermanament s’ha consolidat al llarg d’aquests vint anys creant importants llaços d’amistat entre la ciutadania de les dues localitats”, comenta el regidor d’Agermanaments, Jaume Segura.

Els actes principals tindran lloc el dissabte 21 de juliol i el diumenge 22 de juliol, entre els quals cal destacar la desfilada entre els principals carrers de Nyons que tindrà la participació de la delegació de Nules, l’acte institucional amb els parlaments dels alcaldes de Nyons i de Nules, o l’entronització de l’alcalde de Nules com a Cavaller de l’Olivera.

Va ser el 13 de juliol a Nyons i el 24 d’agost a Nules de l’any 1998 quan aquestes poblacions es van comprometre a mantindre vincles permanents mitjançant la signatura de l’agermanament. Al llarg de tot aquest temps han sigut molts els intercanvis que han protagonitzat els veïns i les veïnes, tant de Nyons com de Nules, que han ajudat a aprofundir en el coneixement de la història i la cultura d’aquestes localitats.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací