Vinaròs ha rebut totes les subvencions demanades a Turisme de la Comunitat i a la Diputació de Castelló

891

La ciutat ha demanat i tramitat durant aquesta anualitat diverses ajudes per dur a terme distintes accions vinculades amb el Pla Estratègic 2017-2021

Actualitat Diària

La Regidoria de Promoció de Vinaròs i Interés Turístic ha rebut totes les subvencions demanandes a Turisme de la Comunitat Valenciana i a la Diputació de Castelló amb un pressupost de 90.000€. La Regidoria ha demanat i tramitat durant aquesta anualitat diverses ajudes per dur a terme accions vinculades amb el desenvolupament del Pla Estratègic i de Màrqueting Turístic 2017-2021, així com el desenvolupament com a Destinació Turística Intel·ligent (DTI). 

Algunes d’aquestes ajudes aniran dirigides a l’inversió i adequació dels serveis i recursos turístics per a destinacions turístiques intel·ligents. Dins d’aquesta línia la regidoria ha obtingut 10.000 € per al projecte presentat sobre ‘Platges Intel·ligents’.

Vinaròs és juntament amb Benidorm, Finestrat i Benicàssim, una de les úniques localitats que han rebut aquesta tipologia d’ajudes. El regidor, Marc Albella, ha remarcat: “Es tracta d’oferir nous serveis per als banyistes per tal de garantir unes platges òptimes i sobretot amb prestacions de qualitat, perquè els usuaris puguen gaudir de la costa vinarossenca”.

Les altres ajudes fan referència a l’assegurament de la qualitat turística dels recursos i serveis de Vinaròs com a destinació turística des d’un punt de vista integral. La localitat ha demostrat realitzar importants esforços en aquest punt i treballa en pro de la qualitat com demostra la Q de Qualitat Turística en la Tourist Info.

També cal mencionar les empreses que compten amb el distintiu del Sistema Integral de Qualitat Turística en Destí (SICTED). A més a més, les platges i cales de Vinaròs compten amb el reconeixement de qualitat ISO 14001 que garanteix els serveis i qualitat òptims en platges.

Quasi 17.000 € van destinats a l’impuls de la imatge de Vinaròs com a destinació gastronòmica, consolidant així el calendari gastronòmic anual. Cal destacar el Concurs Nacional de Cuina Aplicada al Llagostí de Vinaròs i l’impuls de nous productes turístics, com ara la pesca de turisme, que està assolint un èxit considerable aquest estiu.

Gran part de l’import rebut es destina també al servei de salvament i socorrisme en l’àmbit de les platges de Vinaròs, així com a l’atenció i l’acompanyament a les persones amb mobilitat reduïda a la platja accessible del Fortí.

Altres dues ajudes provenen del Patronat Provincial de Turisme de Castelló, òrgan depenent de la Diputació de Castelló. Una d’elles és l’ajuda del 50% en l’import total dels nous fullets turístics de Vinaròs com a destinació turística, que ara per ara s’estan preparant.

Per a la seua creació s’estan seguint les directrius del Manual d’Identitat Corporativa de la nova imatge de marca de la destinació turística de Vinaròs. La Regidoria, a més a més, ha treballat conjuntament amb l’àrea d’Ocupació per tal d’obtindre una subvenció que es concedeix als municipis turístics per tal d’augmentar la plantilla d’informadors durant la temporada alta.

Per a finalitzar, Albella ha mostrat la seua satisfacció pel gran treball desenvolupat des de la Regidoria de Promoció de la Ciutat i Interés Turístic, i ha afegit que continuaran treballant per garantir uns serveis de qualitat per als veïns i els centenars de visitants que cada any s’apropen per conéixer la ciutat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací