Vinaròs s’acomiada de juliol amb una ocupació turística del 84.6%

765

Els francesos són els estrangers que encapçalen la llista i a nivell nacional destaquen els aragonesos i catalans

Actualitat Diària

Aquesta dada suposa un increment de l’1,6% en relació a l’any passat i es manté en la línia de la resta de les destinacions costaneres de la Comunitat Valenciana.

La Regidoria d’Interés Turístic i Promoció de la ciutat, encapçalada per Marc Albella, ha fet un balanç de la dades d’ocupació hotelera a la localitat durant el mes de juliol. Segons les xifres facilitades pels allotjaments s’ha arribat fins al 84,6%, una dada que ha suposat un increment de l’1,6% en relació a l’any passat. En aquest sentit Albella feia una valoració molt positiva i assenyalava que “són unes bones dades turístiques, però des de la Regidoria i Govern Municipal continuarem treballant per millorar les xifres i fer de Vinaròs un destí referent a la Comunitat Valenciana”.

D’altra banda, Albella ha destacat que s’ha registrat un increment sensible de les places d’apartaments turístics reglats, segons la normativa de la Generalitat Valenciana, una oferta d’allotjament cada vegada més demanda pels visitants. Segons afegia “és important aconseguir la regulació per tal de garantir uns apartaments de qualitat que oferisquen una bona experiència als visitants, fonamental per a fidelitzar el turisme”. El regidor també detallava que a Vinaròs es disposen de 744 places d’allotjament hoteler, 797 de càmping i 3.518 d’apartaments turístics, convertint la ciutat en una destinació referent a la província.

PLAYA FORTI  2

Pel que fa a la procedència dels turistes, els francesos són els estrangers que encapçalen la llista, amb el 30% de visitants que ha rebut la Tourist Info. A nivell nacional destaquen els aragonesos i catalans, seguits dels madrilenys, valencians i bascos.

Per acabar Albella també feia una valoració positiva de la participació en les diferents activitats programades al mes de juliol, un aspecte que segons indicava ens “anima a seguir treballant per oferir activitats complementàries a l’oferta de sol i platja, gastronòmica i cultural que ofereix Vinaròs”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací