Vinaròs celebra el lleuger descens de l’atur enregistrat a la localitat

763

Cano ha fet un balanç positiu de les estadístiques i ha destacat que des del Govern Municipal continuaran treballant per rebaixar l’atur

Castellón Información

Les dades facilitades pel Servei Valencià d’Ocupació i Formació (LABORA) indiquen que al mes de juliol ha disminuït el número de demandants de feina en relació a l’any passat.

Vinaròs ha registrat un descens del número de persones aturades segons les dades que ha facilitat LABORA. Les darreres estadístiques mostren que el municipi registrava 1.922 demandants de feina al juliol de l’any passat, mentre al 2019 la xifra s’ha rebaixat fins a les 1.885 persones.

La regidora d’Ocupació, Maria Cano, ha fet un balanç positiu de les estadístiques i ha destacat que des del Govern Municipal continuaran treballant per rebaixar el màxim possible les dades de l’atur a la localitat. En aquest sentit, recordava que l’Ajuntament rebrà una subvenció de la Generalitat de 326.000€ que permetrà fer la contractació de 20 joves, menors de 30 anys, durant el període de 12 mesos.

D’altra banda, la regidora assenyalava que “també continuarem apostant per la posada en marxa de nous tallers d’ocupació a la localitat, que ofereixen formació i pràctiques remunerades, a més d’un certificat de professionalitat a les persones que finalitzen el curs, amb l’objectiu que tinguen més possibilitats d’incorporació en el mercat laboral”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací