Viles en Flor posa en valor els espais verds urbans i arbratge viari de Benicàssim

546

Actualitat Diària

El programa Viles en Flor Comunitat Valenciana ha posat en valor els espais verds urbans i arbratge viari de Benicàssim. L’alcaldessa, Susana Marqués, al costat de la regidora de Medi Ambient, Elena Llobell, i el tècnic responsable de l’àrea, Jesús Albuixech, han rebut aquest matí a la coordinadora de Vils en Flor, Rosa Muñoz, i al patrocinador principal del programa, CentreVERD, Raúl Aznar Mena.

La iniciativa a la qual s’ha unit enguany l’Ajuntament de Benicàssim és duta a terme per l’Associació Professional de Flores, Plantes i Tecnologia Hortícola (Asfplant). L’adhesió del consistori de Benicàssim, a través de l’àrea de Medi Ambient, té com a objectiu posar en valor la millora i potenciació dels espais verds urbans, la seua gestió sostenible, l’educació ambiental i la conscienciació ciutadana en la cura de l’entorn.

Elena Llobell ha indicat que “amb l’adhesió en el programa Viles en Flor volem posar en valor tot el nostre patrimoni verd municipal, des del Desert de les Palmes fins a la costa, passant per les zones verdes del nucli urbà o els arbres monumentals en Vila Elisa i el passeig marítim, i des de l’Ajuntament de Benicàssim treballem pel medi ambient i continuarem treballant per millorar l’espai urbà i la qualitat de vida dels seus habitants”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací