Vila-real reobrirà el cementeri a partir de diluns si com està previst La Plana passa a la fase 1

546

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Vila-real està ultimant els treballs per a la posada a punt del cementeri municipal de cara a la pròxima setmana perquè la ciutadania puga visitar els seus familiars i amics difunts.

“Si el Govern central autoritza el passe a la fase 1 de desescalada a partir de diluns i aquest canvi comporta la reobertura dels cementeris amb una regulació específica, l’Ajuntament s’acollirà a aquesta normativa” ha anunciat l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, qui avança que “en cas que no siga així, es declararà servei essencial per a possibilitar la seua reobertura”. Per a això, el primer edil ampliarà la resolució d’Alcaldia sobre els serveis públics municipals considerats essencials, incloent el cementeri.

“En un moment en què està autoritzat que la ciutadania puga fer passejos, practicar esport o anar als comerços amb cita prèvia, l’Ajuntament de Vila-real considera que és important que els veïns i veïnes puguen visitar també als seus sers estimats en el cementeri” ha assenyalat l’alcalde.

En aquests dies s’estan realitzant totes les tasques per a la seua posada a punt de cara a aquesta reobertura. Així mateix, continuen les obres de millora i rehabilitació, per la qual cosa, des del consistori, es demanen disculpes si aquests treballs ocasionen alguna molèstia als visitants.

A partir de la setmana vinent s’informarà dels horaris així com de les condicions de seguretat i prevenció per a la seua reobertura.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací