La normalitat va tornat a Vila-real amb la reactivació de la Línia 2 de l’autobús urbà

636

Se suma a la Línia 1 i al servei especial d’autobús gratuït dels dissabtes per a facilitar les compres i accedir al mercat ambulant 

Actualitat Diària

L’Ajuntament de Vila-real reactivarà la segona línia d’autobús urbà gratuït (Línia 2) per a oferir un major servei a la ciutadania i anar recuperant la normalitat en el transport públic gratuït ara que Vila-real es troba en la fase 1 de la desescalada i hi ha una major activitat social i comercial a la ciutat, sempre respectant les restriccions d’aforament i mesures de prevenció sanitàries obligatòries en el transport públic. Cal recordar que, durant el confinament, el servei es va adaptar reduint-se a una sola línia -ampliada per a intentar cobrir el major nombre de zones i serveis de la ciutat com l’Hospital de la Plana– ja que la mobilitat de les persones estava restringida.

“Ara que s’amplia la mobilitat de les persones i hi ha un major nombre de desplaçaments, el consistori, sensible a atendre les necessitats de la ciutadania, recuperarà les dues rutes d’aquest servei prèvia a la situació d’estat d’alarma per a garantir el transport públic gratuït a la ciutadania i més, en un moment en què hi ha persones en situació de dificultat econòmica”, assenyala l’alcalde de Vila-real, José Benlloch, qui recorda l’aposta de Vila-real per una mobilitat sostenible i respectuosa amb el medi ambient.

El servei de la Línia 2 se suma a la Línia 1 i al servei especial d’autobús gratuït dels dissabtes per a facilitar les compres i accedir al mercat ambulant de productes alimentaris i de primera necessitat en l’aparcament enfront dels jutjats.

Des de la seua posada en marxa, al novembre de 2018, totes dues línies de bus garanteixen un servei públic gratuït que permet als usuaris la connexió als principals punts de la ciutat, tant del centre com de les zones més allunyades. En diferents horaris, segons la línia i amb dues rutes diferenciades, durant tot el dia de dilluns a divendres i caps de setmana, els dos autobusos comuniquen les àrees més externes de Vila-real, com el Madrigal i el Termet, amb els punts més cèntrics sense oblidar la connexió amb l’Hospital Universitari de la Plana.

“No volem fer passos arrere en l’ús d’aquest transport públic gratuït que havia aconseguit en el seu primer any de funcionament una excel•lent resposta amb més de 211.000 viatgers”, conclou l’alcalde.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací