Vila-real es posicionarà com referent en turisme religiós a Fitur sota el paraigua del Patronat Provincial

La ciutat s’ha consolidat com a líder local amb motiu del Centenari del Patronatge de Sant Pasqual i amb el congrés de la Ruta del Sant Grial

1076

La ciutat s’ha consolidat com a líder local amb motiu del Centenari del Patronatge de Sant Pasqual i amb el congrés de la Ruta del Sant Grial

ActualitatDiària

Vila-real estarà la setmana que ve en la Fira Internacional de Turisme (Fitur) de Madrid sota el paraigua del Patronat Provincial de Turisme, amb l’objectiu de reforçar el posicionament referent de la ciutat en l’àmbit del turisme religiós. Un posicionament estratègic en el qual se seguiran centrant els esforços en matèria turística durant l’any 2018, després de la consolidació del lideratge local experimentat l’any passat amb motiu del Centenari del Patronatge de Sant Pasqual.

15-12-2017 Congrés Turisme-2“Durant 2017, amb la celebració del centenari, Vila-real ha demostrat el gran potencial que tenim com a destinació en el sector del turisme religiós. El congrés de la Ruta del Sant Grial, que va congregar importants experts en la matèria, la basílica i convent de Sant Pasqual, l’església arxiprestal Sant Jaume, l’ermitori de la Mare de Déu de Gràcia, la Setmana Santa local o la important col·lecció d’art religiós atresorada pel Fill Predilecte de Vila-real Vicente Llorens Poy són només alguns exemples dels recursos que la nostra ciutat pot oferir en l’àmbit del patrimoni històric-artístic i espiritual vinculat a la religió”, detalla el regidor de Turisme, Diego A. Vila, qui presentarà les últimes novetats de la ciutat en aquesta matèria a la fira de Madrid.

_DSC6310En tot cas, la participació de la ciutat a Fitur es produirà sota el paraigua del Patronat Provincial de Turisme, del que Vila-real forma part, pràcticament sense cost per al consistori. “En els últims anys, hem fet un gran esforç per definir una estratègia turística pròpia i conseqüent amb els recursos i la realitat de la nostra ciutat. I, sobretot, lluny dels malbarataments d’altres èpoques, en els anys de govern del Partit Popular, quan la participació en Fitur va arribar a costar a les arques municipals fins a 30.000 euros anuals sense oferir un producte turístic clar i diferenciat”, lamenta Vila. “Enguany”, puntualitza l’edil, “seguim la mateixa tònica, integrant-nos en l’oferta del Patronat Provincial i minimitzant, d’aquesta manera, els costos, al mateix temps que millorem les sinergies amb els municipis del nostre entorn amb una proposta unificada”.

En l’oferta que Vila-real promocionarà en la fira turística de referència en l’Estat destaquen també altres recursos com el patrimoni, cultura, naturalesa i, sobretot, el turisme vinculat amb la salut i l’esport, en el qual la ciutat destaca per la seua xarxa d’infraestructures. “El posicionament estratègic de Vila-real en matèria turística se centra en l’àmbit religiós, però no podem renunciar a altres recursos de gran valor que ens diferencien i que, per descomptat, anem a seguir potenciant”, conclou.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací