Vila-real obrirà a partir d’aquest dimarts el cementeri municipal de 9 a 18 hores

612

S’ha dictat l’obligatorietat de l’ús de guants i màscares per a accedir a les instal•lacions

Actualitat Diària

El cementeri municipal obrirà demà les seues portes, en horari de 9.00 a 18.00 hores, de dilluns a diumenge, perquè els veïns de la ciutat puguen visitar als seus difunts.

L’inici de la fase 1 de la desescalada significa la reobertura del cementeri municipal respectant les mesures de seguretat i higiene establides per les autoritats sanitàries per a la prevenció de la Covid-19. Una de les mesures que s’ha dictat és l’obligatorietat de l’ús de guants i màscares per a accedir a les instal•lacions. A més s’haurà de mantindre una distància mínima de seguretat de dos metres i higiene de mans.

El cementeri municipal ha estat tancat al públic des de l’inici de la declaració de l’estat d’alarma. Ara reobri les seues portes després de modificar-se el protocol d’actuació en el cementeri que es va dictar amb motiu de la crisi sanitària de la Covid-19. A més de la reobertura del cementeri d’acord amb les mesures de prevenció sanitàries també es permet la participació de 15 persones en la comitiva per a l’enterrament i l’assistència a la capella sempre que no se supere un terç del seu aforament i es complisquen amb les mesures d’higiene i distància física establides per les autoritats sanitàries.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací