Vila-real obri la preinscripció a l’Aplec d’Estiu i Campus Natura que tindran fins a cinc torns i 890 places

858

Fins el 26 de maig es poden registrar instàncies, tant de manera presencial, com a través de la seu electrònica per a tots dos programes. Del 25 de juny al 30 d’agost i es desenvoluparà en els col·legis Botànic Calduch i Carles Sarthou, mentre el Campus Natura tindrà lloc en el Centre Social de la Fundació Caixa Rural. Hi haurà reduccions en la tarifa i l’activitat serà gratuïta per a les famílies en situacions de vulnerabilitat

Actualitat Diària

La preinscripció al 31 Aplec d’Estiu i el Campus Natura ja està en marxa. Els interessats poden registrar les seues sol·licituds presencialment a l’Ajuntament o de manera telemàtica a través de la seu electrònica, fins al 26 de maig.

Aquesta edició comptarà amb cinc torns, del 25 de juny al 30 d’agost i es desenvoluparà en els col·legis Botànic Calduch i Carles Sarthou, mentre el Campus Natura tindrà lloc en el Centre Social de la Fundació Caixa Rural.

Després de realitzar la preinscripció –en la qual, en cas de tindre bonificació, haurà d’aportar-se la documentació acreditativa- el 3 de juny es publicarà la llista amb els números de preinscripció tant al tauler d’anuncis com a la seu electrònica.

Un dia després serà el sorteig públic de l’ordre d’inscripcions i la publicació de la llista amb els torns d’inscripció i del 7 al 14 de juny tindrà lloc el període de liquidació i pagament del rebut d’inscripció. Posteriorment, el 17 de juny es publicaran les vacants per torn i col·legi i del 18 al 20 es podran formalitzar noves preinscripcions i repeticions, de manera presencial a Serveis Socials.

Cal destacar que una vegada assignada la plaça és necessari l’abonament de la quota en un termini màxim de tres dies per a la confirmació de la inscripció i que els inscrits poden optar a reduccions en la tarifa de fins al 50% en cas de família nombrosa o discapacitat a partir del 33%. L’activitat serà gratuïta per a les famílies que no superen els 6.454,03 euros del IPREM anual, per a dones víctimes de violència de gènere en programes de GAVIM o de Serveis Socials i per a persones incloses en programes d’ajuda, rehabilitació o reinserció social, a proposta dels Serveis Socials.

El primer torn serà del 25 de juny al 5 de juliol; el segon del 8 al 19 de juliol; el tercer del 22 de juliol al 2 d’agost; el quart del 5 al 16 d’agost i el cinqué del 19 al 30 d’agost, amb horaris de dilluns a divendres de 8.00 a 15.00 hores. L’entrada serà a les 9.00 i l’eixida a les 13.00 hores, tot i que aquells usuaris que contracten el servei de desdejuni podran entrar a les 8.00 i els que es queden al menjador tindran des de les 13.30 fins les 15.00 hores. Les activitats, entre les quals destaquen els tallers creatius, jocs esportius, festes, gimcanes, jocs de taula, dinàmiques i eixides, es dirigeixen a xiquets i xiquetes de tres anys fins als 16, mentre que el Campus Natura és per a xiquets amb diversitat funcional, tots ells escolaritzats a Vila-real.

El programa es desenvoluparà al mateix temps en els col·legis Botànic Calduch i Carles Sarthou en els tres primers torns. El quart i cinqué torn serà a Botànic Calduch. En total s’ofereixen 890 places. Més informació en la web http://aplecdetempslliure.vila-real.es i en la seu de Serveis Socials, al carrer Josep Ramon Batalla, 38, o en el telèfon 964 547 130.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací