Vila-real exigirà al Govern un nou accés a la ja liberalitzada AP7 i un estudi ambiental per a reduir l’impacte acústic

La construcció estarà a l'altura de la carretera d'Onda per a potenciar l'activitat empresarial i quotidiana amb una millora de les comunicacions

931

La construcció estarà a l’altura de la carretera d’Onda, CV-20, amb la finalitat de “facilitar i potenciar” l’activitat empresarial i quotidiana a través d’una millora de les comunicacions

L’equip de govern local demanarà que els nous Pressupostos Generals de l’Estat incloguen l’eliminació de la passarel·la de l’estació de tren  i la seua substitució per un par subterrani i una nova comissaria del Cos Nacional de Policia.

Actualitat Diària 

El portaveu de l’equip de govern de l’Ajuntament de Vila-real, Javier Serralvo, ha anunciat que l’executiu local elevarà una petició al Govern central perquè s’habilite un nou accés a l‘autopista AP-7en el terme municipal, ara que aquesta via ha passat a les mans de l’Estat després de la seua liberalització.

“Com al nou Govern central prenga possessió, el primer que farem serà demanar la prioritat del nou accés a l’autopista AP-7”, ha afirmat Serralvo. La proposta que traslladarà l’equip de govern a l’executiu de Pedro Sánchez contemplarà la construcció d’un accés a l’autopista a l’altura de la carretera d’Onda, CV-20, amb la finalitat de “facilitar i potenciar” l’activitat empresarial i quotidiana de Vila-real a través d’una millora de les comunicacions.

Elportaveu també ha posat l’accent en la petició d’un estudi ambiental, amb l’objectiu de “reduir el màxim possible l’impacte acústic”per l’increment de trànsit en l’autopista, especialment el de vehicles de gran tonatge. Per a això, es demanaran pantalles acústiquesper a disminuir lesmolèsties de l’AP-7en les zones habitades pròximes al traçat d’aquesta via, així com al paratge del Millars.

Serralvo, qui considera l’alliberament de l’AP-7 una mesura positiva per al funcionament de la ciutat,ha lamentat la “mala gestió” del Partit Popular en els seus anteriors mandats, pel “bloqueig que ha patit Vila-real”, sent una ciutat pionera i innovadora en l’àmbit empresarial. “Aquest nou accés, juntament amb la construcció de la ronda Sud-oest que ja s’està realitzant, desbloquejaran, per fi, a Vila-real a nivell d’infraestructures”, ha incidit l’edil.

Així mateix, l’equip de govern local demanarà que els nous Pressupostos Generals de l’Estat incloguen l’eliminacióde la passarel·la de l’estació de tren de Vila-real i la seua substitució per un pas subterrani, així com la creació d’una nova comissaria del Cos Nacional de Policia.“Sempre posem a Vila-real primer, i demanem el just i el que va d’acord amb la motivació i l’esperit innovador de la localitat”, ha subratllat Serralvo, qui s’ha mostrat “confiat” que la investidura de Pedro Sánchez i la conformació d’un nou Govern central “facilitarà” la vida social i empresarial de la ciutat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací