Vila-real dóna l’opció als abonats del teatre a l’Auditori la temporada passada a aprofitar-lo en setembre i octubre

769

Els asistents van perdre dos representacions per l’Estat d’Alarma que ara podran utilitzar en dos noves obres encara per anunciar

Rafa Mezquita//Actualitat Diària

Cultura de Vila-real programarà noves obres per a l’abonament de les Arts Escèniques a l’Auditori de cara a setembre. El principal objectiu del consistori és tornar com més aviat millor a la normalitat en totes les facetes, sempre respectant les normes de seguretat, distanciament social i aforament.

D’aquesta manera s’ha manifestat la regidor Rosario Royo, qui també ha explicat a Actualitat Diària que els abonats o persones que van treure una entrada per a les obres previstes entre març i abril que no es van poder dur a terme tindran la possibilitat d’acudir a les que previstes al setembre i octubre. “La problemàtica de retornar els diners a través de la intervenció municipal ens ha portat a prendre aquesta decisió que esperem sigui del gust dels espectadors”.

D’aquesta manera Royo explica que “llançarem la programació molt aviat” i assegura que es representarà una obra per mes “de moment”. “Teníem dues obres pendents que per l’Estat d’Alarma es van quedar sense representar i volem que els assistents tornin a omplir el Auditori Mestre Rafael Beltrán Moner.

Programació estiuenca cultural

D’altra banda, la regidor de Cultura, ha volgut posar en valor la programació d’estiu d’aquest aèria que serà “per a tots els públics” i que tindrà lloc en zones de “tota la ciutat per a dinamitzar tots els barris possibles”. D’aquesta manera Royo ha explicat que el Cinema d’Estiu del Termet, s’organitzarà enguany en la nova normalitat en el Centre d’Educació Ambiental situat en la mateixa Ermita de la Mare de Déu de Gràcia per a “controlar millor els aforaments”.

L’edil destaca també que es projectaran tres documentals relacionats amb l’activitat teatral de la localitat. Concretament sobre els 25 anys de Visitants, sobre la FAM i sobre Xarxa Teatre.

“Hem intentat que la programació cultural sigui el més dinàmica possible i que en estar repartida per tota la ciutat també dinamitzi altres teixits empresarials. A Vila-real tenim moltes companyies culturals que per l’Estat d’Alarma van haver de frenar les seves actuacions i des del consistori hem intentat que aquest estiu puguin tornar a les representacions i a la seva activitat habitual per a potenciar-les”, ha sentenciat Royo.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací