Vila-real renova el conveni amb Generalitat per a garantir el servei del PROP

578

El servei està situat en l’edifici de Serveis Socials i es tracta d’una oficina PROP mixta ja que és un punt d’atenció a la ciutadania i registre únic, compta amb dos informadors i una funcionària municipal que és l’encarregada del registre únic. En l’actualitat, el servei atén amb cita prèvia, i facilita a la ciutadania tots els tràmits d’informació i gestió relacionats amb l’administració autonòmica

Actualitat Diària 

L’Ajuntament de Vila-real ha renovat el conveni amb la Generalitat Valenciana, a través de laConselleria de Participació,Transparència, Cooperació i Qualitat Democràtica, per a actualitzar i donar continuïtat al funcionament de l’oficina PROP mixta existent en la localitat. Aquest acord, tal com ha subratllat la regidora de Proximitat, Miriam Caravaca, permet al municipi “continuar prestant aquest servei que facilita a la ciutadania tots els tràmits d’informació i gestió relacionats amb l’administració autonòmica, de manera que continuem treballant per una administració més pròxima i descentralitzada, per a una atenció de major qualitat”.

Vila-real compta amb oficina PROP des de 1998 i actualment el servei està situat en l’edifici de Serveis Socials, al carrer José Ramón Batalla. Es tracta d’una oficina PROP mixta ja que és un punt d’atenció a la ciutadania i registre únic, de manera que “a més de garantir la informació i l’assessorament, també es poden registrar documents tant dirigits als departaments del govern autonòmic com a l’administració local,”, detalla la regidora de Proximitat. L’oficina compta amb dos informadors –personal de la Generalitat Valenciana- i una funcionària municipal que és l’encarregada del registre únic. En l’actualitat, el servei atén amb cita prèvia, que pot sol·licitar-se a través de la web de la Conselleria de Participació, i l’horari de l’oficina és de dilluns a divendres de 9.00 a 14.00 hores.

L’Ajuntament de Vila-real, a més de designar a un funcionari/a per a atendre les tasques de registre de documents, també es fa càrrec d’habilitar el local, en aquest cas en l’edifici de Serveis Socials, així com el mobiliari i els estris per a la prestació adequada del servei. També assumeix la dotació dels mitjans informàtics i telefonia, a més d’altres subministraments bàsics com a llum, aigua, comunicacions, correus, neteja, seguretat, etc.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací