Vila-real centra el programa Educaliment durant juny en l’alimentació adequada per a persones amb anèmia

El 21 de juny s'oferiran dues xarrades, una a les 9.15 hores a la Bòvila i una altra a les 12.00 hores a Carinyena

1028

ActualitatDiària

El programa Educalimentant, que impulsa la Regidoria de Sanitat de Vila-real, torna aquest mes de juny amb nous tallers i xarrades que s’oferiran als diferents centres de salut de la ciutat als pacients.

En aquest cas, el tema escollit per al mes de juny és Què puc menjar si tinc anèmia? Les dues dietistes-nutricionistes encarregades de la campanya han organitzat quatre sessions, que es repartiran en dos dies. El 21 de juny s’oferiran dues xarrades, una a les 9.15 hores a la Bòvila i una altra a les 12.00 hores a Carinyena. D’altra banda, el dia 26 hi haurà dues sessions més en horari de vesprada, a les 15.30 hores a Carinyena i a les 18.30 hores al Dolores Cano Royo, el centre de salut del barri del Pilar.

La regidora de Sanitat, Silvia Gómez, anima als veïns que ho necessiten a assistir a les xarrades programades, ja que “des que vam engegar la campanya moltes persones afectades per alguna dolència i els seus familiars estan aprenent a cuidar-se millor i a traure partit als beneficis que comporta una alimentació saludable”.

Així, recorda que els interessats poden inscriure’s en qualsevol centre de salut de manera gratuïta per a “assistir a aquestes sessions, que de manera breu i amena tracten d’oferir trucs i recomanacions per a aconseguir una millora per a determinats problemes de salut, com en aquest cas, l’anèmia”, conclou.

 

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací