‘Viatge al fons del mar’ amb Raul Resino a Castelló

858

Actualitat Diària

El llorejat xef Raúl Resino, propietari d’una Estrela Michelín i Cuiner de l’Any 2016, canviarà de fogons per una nit per a oferir un sopar exclusiu a Castelló el pròxim 29 de novembre. Es tracta d’una nova sessió del cicle Sopars de Pel·lícula que ofereix el Restaurant Golf Flor del taronger, de l’Hotel del Golf Platja, per a acostar als grans xefs de la nostra província fins a la capital. I com no podia ser d’una altra manera, Resino protagonitza el sopar inspirat en la pel·lícula ‘Viatge al fons de la mar’.

“Els qui es vulguen menjar la mar de Castelló han de vindre a aquest sopar”, assegura el xef. Una experiència gastronòmica exclusiva en la qual tots els plats s’elaboraran amb “productes de Castelló, amb presència d’ingredients poc utilitzats i poc comuns, i altres creacions emblemàtiques de Resino, com la crema d’escamarlans o el bisque de galeres –compost per una crema i la galera farcida amb un ceviche marí del crustaci–”, explica. I tot amb picades d’ullet a la cuina tradicional, als sabors de tota la vida i el ranxo mariner.
I a més, el sopar està a ambientada en el mític film d’Irwin Allen, i comptarà amb un narrador molt especial que filarà les aventures de Harriman Nelson (Walter Pidgeon), Lee Crane (Robert Sterling) i Susan Hiller (Joan Fontaine) a bord del submarí atòmic Seaview amb les creacions de Raúl Resino al comandament de la cuina del Golf Flor del taronger.
Cal recordar que Raúl Resino va fer esclatar la seua passió per la cuina fa ja 26 anys.

Durant aquestes dues dècades ha passat per cuines de restaurants humils fins a arribar a alguns dels més prestigiosos del món com Martín Berasategui, El Raco de Ca Fabes, El Celler de Ca Roca o Suzaku a Tòquio i fruit del seu excel·lent treball ha aconseguit el reconeixement Cuiner de l’Any 2016 i l’Estrela Michelín per al seu restaurant situat a Benicarló, convertint-se en un dels xefs de referència a nivell nacional.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací