Bankia supera els 3.000 milions d’euros en el seu servei de gestió de carteres de fons

605

Actualitat Diària

Bankia ha captat més de 1.000 milions d’euros durant els deu primers mesos de l’any en el seu servei de gestió de carteres, anomenat comercialment ‘Bankia Gestió Experta’. Amb això, supera per primera vegada els 3.000 milions gestionats en aquest.

A més, l’entitat ha habilitat la contractació online d’aquest servei a través de l’App i ‘Bankia En línia’, l’oficina internet del banc.

“Amb ‘Bankia Gestió Experta’, el client, una vegada estiga correctament perfilat en una de les quatre carteres existents (Tranquil·la, Creixent, Equilibrada i Avançada), ja no s’ha de preocupar a decidir en què invertir, quan fer-ho o buscar els mercats amb millors perspectives, entre altres qüestions. Ja ho fa l’equip de gestors professionals de Bankia per ell”, afirma Rocío Eguiraun, directora de Bankia Asset Management.

Amb la finalitat d’adaptar a l’operativa d’aquest servei als canals online, l’entitat ha dut a terme una sèrie d’adequacions respecte a la seua comercialització a través d’oficines. Així ha reduït de 10.000 a 1.000 euros la inversió mínima per a la seua contractació de manera digital.

També ha ajustat les comissions: les carteres contractades digitalment que compten amb un patrimoni inferior a 10.000 euros (import mínim establit per a subscriure el servei en oficines) estaran exemptes d’abonar la comissió d’èxit del 8% sobre la rendibilitat aconseguida. Només se’ls aplicarà una comissió de gestió del 0,20% sobre el valor efectiu de la cartera, amb un mínim de 10 euros si aquest valor és inferior als 5.000 euros.

Per a subscriure el servei en els canals online és necessari que el client compte amb perfil digital. És a dir, que dispose de correspondència exclusiva digital i que haja comunicat a l’entitat les seues dades per a contactar a distància (correu electrònic i telèfon mòbil).

A l’hora de contractar ‘Bankia Gestió Experta’, el primer pas que haurà de dur a terme l’interessat serà emplenar el ‘Test d’Idoneïtat’, que es presenta en la seua pantalla. L’inversor haurà de respondre al qüestionari corresponent per a determinar el seu perfil de risc. Una vegada completat, el sistema informa el client de quin és la cartera recomanada. En aquest punt del procés, l’interessat podrà seleccionar qualsevol de les carteres amb un perfil de risc igual o inferior al marcat en el test.

A partir d’aqueix moment, el client podrà realitzar subscripcions i reembossaments en qualsevol moment a través dels canals digitals de l’entitat, tant l’App com l’oficina internet, denominada ‘Bankia En línia’.

Informació sobre l’evolució de la cartera

L’usuari de ‘Bankia Gestió Experta’ té accés a través dels canals online a tota la informació sobre l’evolució de la seua cartera. Entre ella està l’evolució del patrimoni gestionat, la revaloració obtinguda, la volatilitat a diferents terminis, patrimoni de la cartera, la seua distribució pels diferents tipus d’actiu, evolució històrica, nivell de risc, fons en els quals inverteix i la seua composició, els costos o les aportacions i reembossaments realitzats, entre altres dades.

A més, l’informe contindrà un comentari del gestor en el qual s’inclou l’explicació del succeït en l’últim mes, els canvis en la composició de la cartera i la seua visió per als següents mesos.

“Amb aquesta iniciativa fem un pas més en la transformació digital del banc, millorem l’experiència del client, amb un model d’assessorament avançat que permet una millor comprensió i un òptim seguiment i monitoratge de la inversió realitzada, i, en reduir la inversió mínima, donem accés al fet que tots els clients puguen beneficiar-se d’aquest servei de gestió professional”, subratlla Elena del Pou, directora de Canales En línia i Autoservei de Bankia.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací