Nissan Qashqai, X-Trail i Leaf, marquen ventes de record en 2018 en el sector ‘crossover’

809

En els últims sis anys, la companyia ha passat de 40.000 unitats l’any 2012 a més de 72.000 unitats aquest mateix exercici, un 78% més

Actualitat Diària

Nissan va tancar l’any passat amb un triple rècord històric en els seus models Qashqai, X-Trail i LEAF. Mai en la història del nostre mercat Nissan havia matriculat tantes unitats d’aquests tres models com el va fer l’any 2018. Aquesta embranzida d’aquests tres models units al suport de Navara i el nou Micra van consolidar a Nissan entre les marques top-10 del mercat espanyol.

En els últims sis anys, Nissan ha passat de 40.000 unitats l’any 2012 a més de 72.000 unitats aquest mateix exercici, un 78% més.

En total, Nissan ha matriculat aquest any un total de 50.272 crossovers, amb un creixement del 5%, un creixement per quart any consecutiu, establint un nou rècord històric per a Nissan en aquest tipus de vehicles. Nissan, des de 2007 ja ha matriculat gairebé 390.000 crossovers en el mercat espanyol.

Els crossovers, són avui dia el segment que marca l’evolució dels diferents mercats, especialment, el mercat espanyol on en 2018 va suposar el 42% de les matriculacions totals, és a dir, 4 de cada 10 vehicles que es venen a Espanya ja és un crossover.

En els últims deu anys, aquest segment ha experimentat una evolució molt important. Fa 10 anys, existien 16 marques en el mercat, avui dia són 35 marques les que tenen ja un o diversos models del segment crossover i des del seu inici, Nissan Qashqai ha liderat any rere any aquest segment, revalidant un any més el títol de crossover més venut en el mercat espanyol i escalant fins a la tercera posició dels vehicles més venuts a Espanya.

L’any 2018, Nissan Qashqai va ser el crossovermés venut en el mercat espanyol amb un total de 31.287 unitats, la qual cosa representa un 9% més, és a dir, dos punts de creixement més que el mercat espanyol. Va ser el tercer model més venut en el mercat espanyol i únic crossover dins del top-3 del mercat espanyol. Amb una quota en el seu segment de l’11%, sens dubte, és el “rei dels crossovers” a Espanya.

D’altra banda, Nissan ha matriculat un total de 8.780 unitats del X-Trail, un creixement del 9,5%, enfront del volum total del passat exercici de 8.022 unitats. Per a X-Trail aquest exercici és històric, ja que és el major volum des que es va iniciar la seva venda a Espanya, amb una quota en el seu segment del 21%.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací