La Conlloga Muixeranga de Castelló commemora el seu cinquè aniversari amb una exposició 

935

La mostra al Museu d’Etnologia combina dos discursos: el fet Muixeranguer en general i el qué passa durant un any Conlloguer

Actualitat Diària

La Conlloga Muixeranga de Castelló ha començat el 2019 amb més actes relacionats amb la celebració del seu cinquè aniversari. Des  de dijous 10 de gener es pot  visitar l’exposició “Cinc anys fent muixerangues: Conlloga Muixeranga de Castelló (2013-2018)”, al Museu d’Etnologia de Castelló. La inauguració oficial de l’exposició, a la qual estan convidades totes les persones interesados, entitats i institucions de la ciutat, tindrà lloc el dijous 17 de gener a les 19 h al mateix Museu d’Etnologia de Castelló.

Esta exposició forma part dels actes de celebració del 5è Aniversari de la Conlloga. L’exposició combina dos discursos: el fet Muixeranguer en general i el qué passa durant un any Conlloguer en particular, que conviuen en el muntatge expositiu a partir d’un fil conductor: el cicle anual de la Conlloga.

A la Conlloga no deixem de tindre el cap posat en una de les fites més importants  de l’any, la IV Trobada de Muixerangues de Castelló que, com en altres edicions, tindrà lloc el segon dissabte de Magdalena (30 de març de 2019), i ja hem començat el compte enrrere dels 12 assajos que ens queden, a més de posar en marxa les tasques necessàries per a organitzar-la.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací