A Madrid es matriculen un de cada dos vehicles elèctrics que es venen a Espanya

961

Un de cada quatre vehicles elèctrics que es matriculen a Madrid és un Nissan LEAF

Actualitat Diària

Les matriculacions de vehicles elèctrics a Madrid segueixen a l’alça. En els cinc primers mesos de l’any, s’han matriculat un total de 2.660 unitats, la qual cosa representa un increment del 140%. En total a Espanya, en els cinc primers mesos s’han matriculat un total de 5.124 unitats, la qual cosa significa que a Madrid es matriculen un de cada dos vehicles elèctrics que es venen a Espanya.

Nissan, líder de la mobilitat elèctrica a Espanya també ho és a Madrid. Nissan ha matriculat en el que portem d’any un total de 705 vehicles elèctrics, la qual cosa representa un creixement del 340% i una quota en el mercat madrileny del 26%, és a dir, un de cada quatre vehicles elèctrics que es matriculen a Madrid és un vehicle Nissan.

La icona de la mobilitat sostenible, el Nissan LEAF és el vehicle elèctric més venut en la Comunitat de Madrid amb un total de 530 unitats i un creixement del 668%, representant una quota del 24%. El 80% dels LEAF que es compren els particulars ho fan amb el sistema Propilot, el primer pas de la conducció autònoma.

En l’apartat de vehicles comercials, la furgoneta elèctrica fabricada a Espanya acumula ja unes matriculacions de 175 unitats amb un creixement del 191% i una quota en el mercat madrileny del 40%.

Totes aquestes xifres s’han conegut durant la celebració del Saló del Vehicle Elèctric de Madrid organitzat per Aedive i en el qual Nissan ha estat present amb els seus dos vehicles elèctrics líders, el Nissan LEAF, el vehicle elèctric més venut del món i la furgoneta made in Spain, e-NV200. Francesc Corberó va rebre en l’estand de Nissan a la Ministra de Transició Ecològica, Teresa Ribera i a la Regidora de Mobilitat de l’Ajuntament de Madrid, Inés Sabanés.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací