El Consell destina 300.000 euros a la millora de la competitividad de les empreses

858

Se signarà un conveni entre la Conselleria d’Economia Sostenible i el Consell de Cambres Oficials de Comerç

Actualitat Diària

El Ple del Consell ha autoritzat la signatura d’un conveni entre la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i el Consell de Cambres Oficials de Comerç, Indústria, Serveis i Navegació de la Comunitat Valenciana.

Aquest conveni, dotat amb 300.000 euros per a l’exercici 2019, té com a objectiu col·laborar en la difusió dels avantatges de la innovació i la millora de la competitivitat en l’empresa comercial.

La col·laboració amb el Consell de Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació de la Comunitat Valenciana i les Cambres en ell integrades, en matèria d’innovació, s’inicia en 2007 amb la signatura d’un conveni per al desenvolupament del Pla d’Impuls a Centres de Gestió del Coneixement en Innovació Comercial, que compta amb una dotació inicial de 2.000.000,00 euros.

Aquest conveni s’ha anat mantenint en termes similars, ampliant el seu objecte, de manera que, a partir de 2008 la seua finalitat ha sigut col·laborar en el desenvolupament del Pla d’Innovació del Comerç Valencià.

Es tracta de reforçar el paper del Consell com a òrgan de representació i coordinació dels interessos i els programes d’impuls empresarial que desenvolupen les cinc Cambres de Comerç de la Comunitat Valenciana, propiciant que dispose d’una estructura adequada per a prestar aquests serveis.

La col·laboració entre la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i el Consell de Cambres Oficials de Comerç, Indústria i Navegació de la Comunitat Valenciana i les Cambres en ell integrades, en exercicis anteriors, ha permés que les Cambres de la Comunitat Valenciana disposen d’una estructura pròpia, altament professionalitzada i especialitzada en matèria d’innovació, capaç de prestar serveis de manera coordinada al teixit empresarial de la Comunitat.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací