Vegamar, el celler valencià amb més medalles en l’Internacional Wine Challange

366

En total han sigut sis els vins de la signatura amb reconeixements

Actualitat Diària

Igual que va ocórrer a principis de mes en el Concurs Internacional de Vins i Espirituosos (Cinve), Vegamar l’ha tornat a fer i s’ha convertit també en el celler amb més reconeixement de les de la DOP València en el International Wine Challenge que se celebra al Regne Unit i que enguany aconseguia la seua 39 cita anual.

En total han sigut sis els vins de Vegamar amb reconeixements, destacant especialment tres negres de criança.

El negre de guarda Alts del Queixal 2020 ha sigut premiat amb una Medalla de Bronze en la primera ocasió en què ha participat en aquest esdeveniment. Un bon debut per a un negre d’edició numerada i amb una etiqueta commemorativa que recupera un quadre de Sorolla. Aquest vi està cridat a ser el vaixell almirall del celler, i és fruit d’un cupatge de ‘garnacha’ autòctona de les vinyes més velles de la finca de Calles, i que estan a més per damunt dels sis-cents metres.

Obté un altre bronze l’Essència Vegamar 2020, també a base de ‘garnacha’, però aquesta vegada acompanyada de syrah. Es dona la circumstància que aquest vi obté així el seu quart reconeixement internacional enguany, sent juntament amb el Petjada de Garnacha, que aconsegueix un reconeixement com a “Vi Recomanat”, els dos que més medalles estan aconseguint en aquest 2023. En el cas d’aquest últim, és un vi d’anyada, una garnacha jove i fresca que ha aconseguit tres ors des de gener.

També va obtindre medalla de bronze el Vegamar Criança 2020, l’aposta internacional de Vegamar amb syrah, merlot i l’autòctona ull de llebre.

L’últim negre envellit premiat, també amb un bronze, és el Domini de Calles Criança, també de la collita 2020. Ací participen tres varietats, una forana com és el cabernet sauvigon i dos locals com l’ull de llebre i la ‘garnacha’.

Vegamar Blanco 2022, va ser el blanc triat també amb el reconeixement de “Vi Recomanat”, sumant-se al palmarés com a sisena etiqueta. Està elaborat amb moscatell autòcton juntament amb l’aromàtica francesa Sauvignon blanc.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací