Vall d’Uixó presenta una nova edició de l’Estiu Esportiu amb activitats totalment gratuïtes i nova ubicació

864

Será al complexe esportiu Vall Pala del 17 de juny al 13 de juliol per a “facilitar als veïns el desplaçament fins un punt més cèntric”

Actualitat Diària

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha presentat una nova edició de l’Estiu Esportiu. Les activitats, totalment gratuïtes, es portaran a terme en el complexe esportiu Vall Pala des del proper 17 de juny fins el 31 de juliol. Higi Daniel, regidor d’Esports, ha assegurat que estes activitats “són una oportunitat per a introduir-se en el món de l’esport, tindre una vida més saludable i gaudir”. La nova ubicació de les activitats, tal i com ha explicat Daniel, té com a objectiu “facilitar als vallers i valleres el desplaçament fins un punt més cèntric”.

Els esports que formen part d’este Estiu Esportiu són aerolatino, yoga, patins i running. L’aerolatino tindrà lloc els dilluns, dimecres i dijous de 9.30  a 10.30 hores i dimarts i dijous de 19.00 a 20.00 hores. Les classes de yoga seran els dimarts i dijous de 09.30 a 10.30 hores. La iniciació al running per a preparar els 5K podrà fer-se de dilluns a dijous de 08.30 a 09.30 hores i en horari de vesprada de dilluns a dijous de 19.00 a 20.00 hores. Pel que fa als patins, les classes seran els dilluns i divendres de 19.00 a 20.00 hores en l’IES Honori Garcia.

Les inscripcions gratuïtes a qualsevol d’estes activitats poden fer-se en l’oficina de la Piscina Municipal Coberta.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací