Vall d’Uixó millora la seguretat i augmenta les places d’aparcament del Polígon Belcaire

La primera fase del pla de reorganització de zones d'estacionament finalitza amb aquesta demanda

1348

ActualitatDiària

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha finalitzat la primera fase del pla de reorganització de zones d’aparcament amb l’@repintar del Polígon Belcaire, en el qual “des de la seua creació no s’havia actuat i era una necessitat que ens havien traslladat els empresaris”, tal com ha explicat el regidor de Policia, Javier Ferreres. Així, en els últims dies s’han canviat diverses zones en les quals s’aparcava en cordó a bateria inversa “per a facilitar l’eixida dels camions de les naus”. Açò també permet guanyar places d’estacionament, sobretot “als voltants de magatzems de taronja, on en temporada alta per la falta d’espais es generava un gran caos perquè aparcaven damunt de les voreres o en llocs on no està permès, dificultant el gir o el pas de vehicles i vianants”.

Ferreres ha destacat que amb aquests treballs d’@repintar en el Polígon Belcaire, un dels quals compta amb major activitat industrial en l’actualitat, també “es millora la visibilitat i la seguretat, tant en rotondes com en cedisques, stops o passos de vianants, alguna cosa fonamental perquè el dia a dia de les persones que treballen ací es desenvolupe amb normalitat i prevenint incidents”.

Cal recordar que dins d’aquest pla de reorganització l’any passat ja es va @repintar la Carretera del Cementeri, posant fi als problemes en la Colònia Segarra els dies de futbol en l’Estadi Municipal José Mangriñán, així com la Carretera Sogorb des del carrer 8 cap al Paratge de Sant Josep, on s’han guanyat places d’estacionament.

Moltes d’aquestes intervencions “han sigut proposades pels veïns i veïnes en la campanya Govern al teu barri”, tal com ha indicat l’edil. És el cas del pas de vianants del barri Toledo a l’altura de la gasolinera; el carrer Eslida, on s’han eliminat els colls de botella que es produïen; i del carrer Octavi Tingues des del CEIP Sant Vicent fins a l’eixida cap a Moncofa “per a evitar que aparquen camions prop dels habitatges perquè generava molèsties als residents”.

En el carrer València també s’ha iniciat una prova pilot amb aparcaments en bateria inversa, que “ha sigut un èxit”. Enguany es continuarà amb aquest tipus d’actuacions en el Polígon III, on ja hi ha prevista la pintura de passos de vianants en diverses zones, amb el principal objectiu de millorar la seguretat sobretot prop dels centres educatius i llocs de gran pas de persones.

El regidor de Policia ha avançat que els tècnics municipals estan estudiant “què treballs es realitzaran al llarg d’enguany, que inclouran l’@repintar d’un altre dels polígons”, una vegada en els dos últims anys s’ha actuat en La Vernitxa i Belcaire, perquè “suposa beneficiar a un sector econòmic important per a la nostra ciutat”.

Per a finalitzar, ha afirmat que l’actual equip de govern està “posant-se al dia”, ja que “hi havia molt per fer després de dues legislatures del PP en les quals la ciutat va estar abandonada perquè no es feia ni aquest manteniment bàsic per part de la brigada municipal”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací