Vall d’Uixó habilita el servei d’autobús a la Magdalena per a aquest dissabte

El preu per trajecte és de dos euros i els bitllets es podran comprar directament abans de pujar

1265

ActualitatDiària

L’Ajuntament de la Vall d’Uixó ha habilitat per tercer any consecutiu un servei especial d’autobús a Castelló aquest dissabte 3 de març, dia d’inici de les festes de la Magdalena. El regidor de Joventut, Higi Daniel, ha explicat que l’objectiu és “que els desplaçaments es facen amb tranquil·litat i seguretat, deixant el cotxe a casa per a eixir de festa”.

Les eixides des de l’estació d’autobusos de la Vall d’Uixó seran a les 19.00, 20.30 i 22.00 hores hores. La volta des del Fanal de Castelló (al costat del parc Ribalta) seran a les 3.00, 5.00 i 6.00 hores. El preu per trajecte és de dos euros i els bitllets es podran comprar directament en l’autobús, ja que “hem noliejat com a mínim dos autobusos en cada horari, perquè cap vallero ni vallera es quede sense poder anar o tornar”.

Daniel ha recordat que els dos anys anteriors “aquesta iniciativa es va posar ha funcionat molt bé molt bé, perquè molta gent sobretot jove va a Castelló de festa aquest primer cap de setmana de les festes de la Magdalena”. Per açò, “volem que les persones que vulguen gaudir d’aquest dia ho facen de manera segura, sense agafar cotxe”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací