La Vall d’Uixó prepara dos dies de Nadal d’activitats infantils al Poliesportiu

Els xiquets i xiquetes gaudiran de forma gratuïta d'animació, inflables, ludoteca, jocs, tallers, manualitats i una pedalada familiar

1620

Actualitat Diària

El regidor de Joventut de l’Ajuntament de la Vall d’Uixó, Higi Daniel, ha presentat una nova edició de Festivall, el festival infantil que aquest 28 i 29 de desembre omplirà el Poliesportiu Municipal d’activitats gratuïtes per als xiquets i xiquetes: animació, inflables, exhibicions, ludoteca, jocs, tallers i manualitats. A més s’instal·larà un inflable aquàtic en la Piscina Municipal Coberta.

En definitiva, es tracta que “els més xicotets gaudisquen de dos dies de diversió durant aquestes vacances de Nadal”. L’horari d’obertura serà d’11.00 a 13.30 i de 16.00 a 20.00 hores. Així, l’edil ha convidat a tots els valleros i valleras a “venir i passar-ho bé en família amb totes aquestes activitats i tallers que hem preparat”.

El divendres 29 de desembre a les 12.00 hores també se celebrarà una pedalada familiar, amb l’objectiu de “impulsar l’oci saludable i l’ús de la bicicleta com a transport net i sostenible, en la línia del projecte Stars al que acaba d’adherir-se l’Ajuntament”, tal com ha explicat Daniel. L’eixida i l’arribada serà enfront de la Piscina Municipal Coberta i passarà per les avingudes Agricultor, Jaume i Espanya.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací