Descomptes de fins al 70% i activitats d’oci en la V Fira d’Oportunitats que torna al Termet de Vila-real

El paratge natural acull l’esdeveniment el dijous i comptarà amb una dotzena d’estands, entitats solidàries, música i sessions guiades d’esport

1234

El paratge natural acull l’esdeveniment aquest dijous, entre les 11.00 i les 22.00 hores i comptarà amb una dotzena d’estands de roba i complements, sabates, articles de regal, floristeria o entitats solidàries i música i sessions guiades d’esport com defensa personal, especialment per a xiquets i dones, bodi combat, demostració de tendències de perruqueria i maquillatge per a l’estiu, cubbà i tai-txi

Actualitat Diària

Vila-real, Unió de Comerç, Xavi Ochando, Termet, V Fira d’Oportunitats, Tere Esteve, entitats solidàries, música, esport, Javier López

 

Un paratge d’exepció, activitats per a passar el dia i descomptes de fins al 70%, què més es pot demanar? Els veïns de Vila-real i dels pobles dels voltants podran gaudir un any més aquest dijous de la V Fira d’Oportunitats, un esdeveniment organitzat per la Unió de Comerç local (Ucovi) amb la col·laboració de la Regidoria d’Economia, que tornarà a situar-se, un any més, en l’incomparable marc del Termet.

El regidor d’Economia, Xavi Ochando, ha presentat la jornada i ha manifestat que com cada estiu, un dels espais més bonics de la ciutat serà escenari d’aquesta fira, “que oferirà el millor del nostre comerç local” Ii destaca que les persones que s’acosten trobaran una dotzena d’estands amb productes com roba i complements, sabates, articles de regal, floristeria i un llarg etcètera, “tot amb la qualitat que caracteritza al nostre comerç i a un preu molt competitiu, amb descomptes de fins al 70%”.

La fira estarà oberta d’11.00 a 22.00 hores i, a banda de tendes, els assistents gaudiran de tot tipus d’activitats paral·leles, especialment a la vesprada. Javier López, com a organitzador d’aquestes propostes, destaca la col·laboració amb els gimnasos de la ciutat, que oferiran demostracions i classes variades, a les quals se sumaran les demostracions dels comerços, tot açò amb l’actuació del DJ Durden.

“A les 17.00 hores hi haurà una classe de defensa personal, especialment pensada per a xiquets i dones, una hora després s’oferirà una sessió de bodi combat, a les 19.00 hores es farà una demostració de les noves tendències de perruqueria i maquillatge per a l’estiu, a les 20.00 arribarà el cubbà i tancarà la programació una classe de tai-txi”, indica.

Per la seua banda, la secretària de Ucovi, Tere Esteve, explica que “des de l’entitat estem al costat del comerç local, ajudant a professionalitzar el sector i a promocionar les nostres tendes, especialment gràcies a aquestes fires que al llarg de l’any organitzem”. En aquest sentit, destaca la importància d’aquest esdeveniment, que “permetrà ajudar a donar eixida a productes molt variats i d’alta qualitat perquè els comerciants puguen reposar els seus magatzems amb noves propostes i amb preus realment atractius”.

A més, la jornada integrarà també una part solidària, ja que comptarà amb les ONG de la ciutat, com Huellas callejeras, Pintando el camino en rosa (Aspanion), Casda, SOS Manada, AECC, Asociación Andrea Carballo Claramonte i Pankara. “Encara està obert el termini perquè aquelles que encara no s’han sumat puguen inscriure’s”, apunta Ochando, al mateix temps que posa de manifest els valors que aquesta fira promou. “És un orgull comptar amb un comerç local de proximitat i de qualitat que, a més, compta amb el valor afegit d’integrar una part solidària i d’oci i salut a aquest esdeveniment”, conclou.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací