La Unitat de Respir Familiar inicia els seus tràmits d’ampliació en Alcalà-Alcossebre

679

Les reformes afegiran la construcció d’una planta superior sobre l’inmoble ja existent de deu a dotze habitacions 

Actualitat Diària

L’Ajuntament d’Alcalà-Alcossebre inicia els tràmits per tal d’ampliar la Unitat de Respir Familiar i també poder prestar un servei de 24 hores. Així doncs, el municipi comença a estudiar el reforç de l’estructura i a redactar el projecte bàsic per ja poder aixecar una planta superior l’inmoble ja existent. La planta comptarà amb unes deu o dotze habitacions amb capacitat per a 20 o 24 usuaris que rebrien atenció continuada, sumant també festius i caps de setmana. L’Ajuntament també preveu  una actuació de condicionament de la zona exterior de l’edifici, amb la finalitat d’incrementar el seu aprofitament per part dels usuaris.

L’objectiu de l’equip de govern és que de la manera més ràpida possible es realitzen els tràmits de “redacció del projecte que permeten iniciar els treballs constructius“. Des del govern també manifesten que és necessària una actuació “prioritària” i, a més: “Volem que siga una realitat a curt termini”, acaben.

L’alcalde de la localitat ha assenyalat que  van construir l’edifici dins la seua política de suport a col·ectius com la gent gran i, també “volem donar un servei a les famílies”, manifesta l’alcalde. Amb tot, assegura que les famílies estan molt contentes amb la tasca que d’està realitzant amb el servei, i continua: “Ara el millorarem i ampliarem, i donarem la possibilitat que persones  amb diferents graus de dependència puguen estar ateses també durant la nit”.

Deixar resposta

Per favor, escriu el teu comentari!
Per favor, escriu el teu nom ací